Connect with us

Revistateo.ro

6 arome senzuale care sunt afrodisiace

Frumusete

6 arome senzuale care sunt afrodisiace

Când vine vorba despre parfumuri, se spune că anumite arome sunt afrodisiace. Acest lucru poate explica de ce atât bărbații cât și femeile sunt atrași de anumite note. Dacă nu ești încă convinsă, continuă să citești despre puterea celor mai atrăgătoare arome din lume, iar asta ți-ar putea schimba impresia despre parfumuri.

1. Vanilia. Aroma caldă și dulce a vaniliei se spune că este unul dintre cele mai puternice afrodisiace din lume. În trecut, această aromă era utilizată pentru a trata impotența la bărbați.

2. Iasomia. Mirosul subtil, dar totuși condimentat la iasomiei este des întâlnit în compoziția multor parfumuri de lux, echilibrând notele de bază. Este foarte popular și se folosește deseori în aromaterapie, tocmai pentru a spori apetitul sexual.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU CA MACHIAJUL TĂU SĂ ARATE PERFECT

3. Scorțișoara. Vă vine sau nu să credeți, scorțișoara este un puternic afordisiac. Fie că vine vorba despre gustul sau despre parfumul ei, ambele au un efect incredibil în acest sens. În general, aromele spicy și puternice sunt foarte atrăgătoare, atât pentru femei cât și pentru bărbați. .

4. Lemnul de santal. Pentru cei care preferă notele lemnoase, lemnul de santal este o variantă atrăgătoare și senzuală. Are o aromă bogată, caldă, fiind foarte popular printre aromele parfumurilor de lux. Aproape că nu există parfum lemnos care să nu conțină lemn de santal.

5. Levănțica. Deși se spune că levănțica este planta care are mirosul curățeniei, trebuie să știi că aceasta este una dintre cele mai puternice afrodisiace, fiind deseori utilizată în scopul de a stimula apetitul sexual. Nu este un miros puternic, însă este un miros persistent, care te atrage într-un mod magic.

6. Trandafirul. Pare a fi un miros prea comun și banal, însă ce poate fi mai romantic și mai senzual decât parfumul tradafirilor? De fapt, cercetările arată că parfumurile care conțin note de trandafir sunt printre cele mai cumpărate parfumuri din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top