Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care nimeni nu ți le-a spus despre ridurile fine

Frumusete

6 lucruri pe care nimeni nu ți le-a spus despre ridurile fine

Liniile fine și ridurile sunt ultimul lucru pentru care vrem să vă faci griji. Așa că este foarte important să iei din timp anumite măsuri pentru a întârzia apariția lor. Deși pare imposibil, ridurile fine pot apărea chiar și la vârste foarte fragede, din pricina faptului că tenul nu este îngrijit corespunzător. Pielea feței este extrem de sensibilă și îngrijirea nu trebuie trecută cu vederea, indiferent de vârstă. În mod surprinzător, anumite lucruri pe care le faci acum, în rutina ta de zi cu zi, pot duce la o piele sănătoasă și frumoasă în viitor. Iată 8 lucruri care te vor ajuta să îți păstrezi pielea netedă pentru anii care urmează!

1. Evită spălatul prea des. Da, poate părea ciudat, însă dacă te speli prea des îți privezi fața de uleiurile sale naturale, care o catifelează și o hrănesc.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ SCAPI DE PUNCTELE NEGRE

2. Hidratează-te. Este un lucru banal, dar cel mai important. Folosește întotdeauna o cremă hidratantă. Mai ales acum, pe timpul sezonului rece, ai nevoie de o cremă care să păstreze umiditatea tenului și să îl hidrateze în profunzime. Mediul extern poate afecta în multe feluri pielea sensibilă a feței.

3. Caută cremele care conțin antioxidanți. Antioxidanții sunt esențiali pentru o piele sănătoasă. Ei ne protejează de radicalii liberi. Caută o cremă bogată în antioxidanți și vitaminele C și E.

4. Zâmbește mai des! Da, asta chiar te ajută foarte mult! În momentul în care starea ta de spirit este una pozitivă, tot corpul se conformează cu ea, inclusiv pielea ta. Dacă te vei încrunta încontinuu și vei fi mereu nervoasă sau tristă, vei crea un mediu proprice pentru dezvoltarea ridurilor.

5. Mănâncă mai mult pește. Carnea de pește este bogată în proteine și acizi grași care îți mențin pielea strălucitoare și luminoasă.

6. Folosește creme cu AHA. AHA (alpha hidroxi acizii) ajută la îndepărtarea celulelor moarte, ceea ce îmbunătățește aspectul liniilor fine, mai ales când vine vorba despre zona ochilor.

Încearcă să folosești cât de des poți măști naturale preparate în casă, care îți hrănesc fața și oferă protecția de care are nevoie. Somnul este și el foarte important, de asemenea și apa. Bea cel puțin 2-3 litri în fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top