Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 lucruri pe care orice mamă trebuie să i le spună fiicei sale despre sex

6 lucruri pe care orice mamă trebuie să i le spună fiicei sale despre sex:

1. ACEL MOMENT TREBUIE SĂ FIE COMOD
E normal ca prima experiență sexuală să ți se pară un dezastru. Fie pentru că amândoi sunteți începători fie că v-ați bazat toată așteptarea pe filmele cu conținut pornografic. Dacă sexul este prea incomod pentru unul dintre voi, este bine să comunicați asta la timp, pentru a elimina orice teamă. Trebuie să știți de la bun început dacă este vorba despre lipsă de comunicare sau probleme fiziologice.

CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ TRĂIEȘTI CEL MAI BUN SEX, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

2. SEXUL NU E CUM APARE ÎN FILME
Nu vor exista lumânări parfumate, nici iubitul tău nu va mirosi a iasomie și nici pozițiile sexuale nu sunt atât de ușor de pus în practică pe cum vă așteptați. Sexul este o ceartă purtată în așternuturi, copii. Trebuie să știți asta din prima clipă.

3. NU TE COMPLEXA
Dacă vrei să te bucuri din plin de sex, elimină orice gând negativ despre tine. Nu te rușina în niciun moment dacă dai greș în anumite momente în partida sexuală sau cearșaful este mai ud decât în mod normal. Sunt lucruri naturale pe care le veți învăța cu timpul.

4. ÎNAINTE DE TOATE, PROTECȚIE!
Folosiți prezervativul atunci când doriți să trăiți momente unice de plăcere. În caz contrar, există pilula de a doua zi.

5. DACĂ GREȘEȘTI ÎN PAT ESTE DE BINE
Din greșeli învață omul. Poate că îți este rușine să îi faci sex oral iubitului tău și acesta ar putea să devină mai rece cu tine. Este normal. Tot ce este nou provoacă suficientă teamă pentru a ne rușina.

6. NU FORȚAȚI LUCRURILE
Sexul trebuie făcut atunci când amândoi își doresc asta, altfel se numește viol. Sexul este spontan, natural, firesc și reprezintă o dorință comună. Nu încercați practici sexuale extravagante sau alte tipuri de sex (precum sexul anal) până nu vă obișnuiți cu sexul clasic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top