Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri prin care afli că ești o FEMEIE MATURĂ

Stiri

6 lucruri prin care afli dacă ești o FEMEIE MATURĂ

Nu doar bărbații se confruntă cu problema maturității, ci și femeile. Și femeile pot fi de multe ori răzgâiate sau pur și simplu extrem de copilăroase, se pot supăra din orice, își pot lua jucăriile după care stau bosumflate și se ceartă cu toată lumea. Dacă ai atins cu adevărat pragul maturității, află în cele de mai jos.

ȘTII CINE EȘTI ȘI CE VREI
Ai trecut prin suficiente experiențe în viață astfel încât să știi care sunt limitele tale și când merită să riști cu adevărat. Știi care sunt lucrurile care te fac fericită și cum să lupți pentru ele. Toate acestea pentru că ai ajuns să te cunoști suficient de bine. Nu ai teamă să te confrunți cu situații limită sau persoane imposibile câtă vreme ai o personalitate bine conturată și conștientă de propria importanță.

CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA INCREDIBILĂ DINTRE NUME ȘI DESTIN

NU TE TEMI DE RESPINGERE
O femeie matură este o femeie care nu acționează din teamă, mai ales din teama de a fi refuzată sau respinsă. Chiar dacă ar fi așa, trebuie să mergi mai departe și să înveți din eșecuri.

ÎNFRUNȚI PROBLEMELE CU CALM
O caracteristică importantă a persoanelor imature este agitația. Sau cum se spune în popor, graba strică treaba. În situații limită, știi cum să iei cu calm toate variabilele și cum să le analizezi, iar acest mod de a aborda lucrurile nu ți-a fost ușor să îl însușești.

NU EȘTI DEPENDENTĂ DE OPINIILE CELORLALȚI
Chiar dacă sunt opinii pozitive despre tine, nu te lași dusă de val și te cocoțezi pe aplauzele celor din jur. Cântărești bine totul cu o simplă privire și știi să apreciezi și să mulțumești admirația celor din jur cu normalitate.

EȘTI CAPABILĂ SĂ DAI SFATURI BUNE
O femeie matură are suficientă experiență pentru a ”trata” alte femei care sunt încă la stadiul de fete rebele care se luptă mereu cu lumea.

AI O TRAIECTORIE PROFESIONALĂ CONSOLIDATĂ
Maturitatea înseamnă să rabzi atunci când ai lucruri care nu-ți place de dragul de a-ți atinge țelul. Uneori îți vine să strigi în gura mare că nu ești de acord cu anumite lucruri care contravin principiilor tale, dar stai apoi și reflectezi cu grijă și serenitate asupra problemelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top