Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

6 luni de ghinion pentru 3 zodii

Primele 6 luni din an vor fi unele dificile în special pentru 3 nativi. Până în luna iunie, lucrurile nu vor sta așa cum își doresc.

Zodiile care au ghinion în prima parte a anului:

ZODIA CAPRICORN: Nativul Capricorn se va redresa abia în cea de-a doua jumătate a anului. Va trece prin tot felul de episoade destul de complicate mai ales din punct de vedere sentimental.

Va învățat foarte mult în tot acest timp și va face față unor situații cu care nu s-a mai întâlnit niciodată până acum.

ZODIA PEȘTI. Dacă anii 2017 și 2018 au fost excelenți pentru Pești, 2019 debutează cu probleme financiare și de sănătate.

Nativul Pești are de luat o serie de decizii importante pentru el și pentru cei dragi lui. Nu îi va fi ușor să o ia de la zero, dar nu este prima oară când este pus în această ipostază.

ZODIA RAC. Nativul Rac trece și el prin niște confuzii la nivel emoțional. Se va întoarce la niște obiceiuri nocive sau la foste iubiri toxice, semn că nu a învățat prea multe din eșecuri.

Racul trebuie să se deschidă mai mult, să comunice mai mult, să privească viața sentimentală dintr-o altă perspectivă altfel va repeta la nesfârșit greșelile trecutului.

Pentru acest nativ se anunță 6 luni de ghinion și din punct de vedere profesional, în sensul că lucrurile stagnează și totul devine frustrant pentru el, mai ales că își dorește să evolueze, să schimbe din temelii ceva.

CITESTE SI: Horoscop 2019 Nicoleta Svârlefus. Cum va fi anul pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 14 – 20 ianuarie 2019. Zodiile care au noroc la bani

Mesajul îngerilor 14 – 20 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top