Connect with us

Revistateo.ro

6 motive să STAI ÎN CAP

Sanatate

6 motive să STAI ÎN CAP

Statul în cap făcut cu cap este benefic pentru sănătatea ta. Încă de la orele de sport in școală, să stai în cap reprezintă o adevărată bătaie de cap deoarece există anumite temeri că s-ar putea să se întâmple ceva cu corpul sau chiar cu capul tău. Îți oferim 6 motive pentru care poți să regândești această activitate acrobatică considerată periculoasă.

1. REDUCE STRESUL
Să stai în cap înseamnă să îți controlezi corpul altfel decât o făceai până acum. Acest exercițiu poate fi esențial pentru persoanele care se confruntă cu probleme de anxietate sau alte tulburări emoționale. În plus, statul în cap sporește puterea de concentrare și te ajută si ai o minte mai limpede și mai prezentă.

2. ÎNTĂREȘTE UMERII ȘI BRAȚELE
În realitate, capul nu trebuie să sprijine tot corpul, altfel s-ar turti. Puterea adevărată stă în mâini și brațe, capul sprijinind o mică parte a corpului. Pentru a-ți întări musculatura brațelor și a umerilor, te sfătuim să stai în cap.

3. REDUCE RETENȚIA DE APĂ
Atunci când vasele limfatice sunt prea umplute cu lichide, în special cu apă, apar umflături de tot felul, la nivelul picioarelor, a stomacului sau chiar la mâini. Prin statul în cap circulația fluidelor se va inversa, mai ales că vasele limfatice transportă nutrienții cu ajutorul apei unidirecțional.

4. LIFTING FACIAL
Să stai în cap înseamnă să-ți faci lifting facial, fără să știi. Nutrienții proaspeți și sângele coboară spre față, iar asta se traduce prin lifting natural.

5. PENTRU DIGESTIE
Dacă stai în cap îți vei ajuta glanda pituitară să funcționeze mai bine decât de obicei, o glandă extrem de importantă pentru sănătatea sistemului digestiv.

6. EȘTI MAI FERICIT/Ă
Dacă stai în cap vei avea șanse să cunoști mai repede decât oricine sentimentul de fericire. Și asta deoarece stimularea circulației sângelui către creier are un efect de stimulare a energiei asupra corpului și un efect tranchilizant. Dacă stai în cap îți vei curăța glandele suprarenale, eliminând în acest fel stările depresive.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top