Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 probleme de sănătate pe care ți le rezolvă LĂMÂIA VERDE

Lămâia este unul din fructele cu cele mai multe beneficii pentru sănătate, atât în varianta ei cea mai cunoscută (galbenă) cât și verde. Descoperă 6 afecțiuni ce pot fi prevenite prin consumul de lămâi verzi.

1. PREVINE PIETRELE LA RINICHI

Piatra la rinichi se dezvoltă în momentul în care urina nu produce cantitatea suficientă de citrat. Specialiștii susțin că 2 litri de limonadă verde pe zi ridică nivelul acestui compus din urină și previne apariția calculilor renali.

CITEȘTE ȘI: MASCA CU LĂMÂIE ȘI BICARBONAT DE SODIU
2. RELAXEAZĂ PICIOARELE

Lămâia verde este soluția ideală pentru picioare obosite. Forța ei răcoritoare activează circulația sângelui din picioare, după ce le-ai ținut toată ziua în pantofi, pe caniculă. Stoarce lămâie verde pe picioarele tale alături de niște gheață și stai așa până se scurge gheața.

3. COMBATE OBEZITATEA

Consumul frecvent de lămâi verzi previne și ajută la pierderea de greutate. Vitamina C din lămâie duce la saturație mult mai repede, astfel încât nu vei simți nevoi să dai mereu buzna la frigider.

4. ELIMINĂ MĂTREAȚA

O baie cu limonadă verde este una extrem de nutritivă pentru părul tău, regenerând firele de la rădăcină și înlăturând apariția mătreții.

5. COBOARĂ FEBRA

Sucul de lămâie verde favorizează transpirația și trebuie consumat mai ales dacă ai febră: fie că e de la răceală fie că ți-e caldă fruntea de la prea mult stat la soare.

6. LUPTĂ ÎMPOTRIVA CONSTIPAȚIEI

Dacă vrei să eviți problemele de constipație bea în loc de apă, imediat după masă, un pahar cu suc de lămâie verde rece. Elementele esențiale din acest fruct ajută la o dezintegrare mai bună și mai rapidă a mâncării în organism.

Acest material scris nu înlocuiește vizita la medic. Situațiile enumerate mai sus sunt cele de PREVENIRE și nu de TRATAMENT. Pentru orice problemă din cele enumerate, adresați-vă medicului sau farmacistului.

Sursa foto: healthmild.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top