Connect with us

Revistateo.ro

6 semne că porţi mărimea greşită la sutien

Stiri

6 semne că porţi mărimea greşită la sutien

Eşti sigură că porţi mărimea corectă la sutien? Iată câteva semne că nu ai ales ceea ce trebuie!

1. Banda elastică din spate se ridică. Această banda este menită să ofere 70% din suport, aşa că este trebuie să se menţină fixă şi să te strângă suficient cât să nu îşi schimbe poziţia. Atunci când se ridică prea mult, este evident că nu oferă suportul necesar.

2. Trebuie să strângi bretelele prea tare. Bretelele nu au un rol foarte mare în susţinere, căci banda elastică este cea care îţi oferă suportul necesar. Dacă trebuie să pui o presiune pe umeri şi să le strângi prea tare, înseamnă că banda din spate este largă şi nu te susţine.

CITEŞTE ŞI: CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎŢI SPELI PREA DES SUTIENUL

3. Porţiunea din mijloc a sutienului nu stă lipită de stern. Zona în care se unesc cele două cupe trebuie să stea lipită de stern pentru ca sutienul să se aranjeze şi să te susţină în mod eficient. Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu ai ales mărimea potrivită.

4. Atunci când ridici braţele o mică parte din sânul tău iese la vedere. Un sutien perfect rămâne la nivel cu corpul tău chiar şi atunci când îţi ridici mâinile în aer. Dacă nu se întâmplă asta, cupele sunt prea mici sau banda elastică este prea largă.

5. Cusăturile sutienului se văd prin haine. Sutienul ideal, care se potriveşte perfect, nu poate fi observat sub nicio formă. Dacă prin hainele tale se văd cusăturile într-un mod inestetic, este timpul să optezi pentru o altă mărime.

6. Ai avut parte de fluctuaţii de greutate în ultimul timp. Există perioade în care corpul tău suferă anumite schimbări. Este indicat să îţi schimbi sutienul ori de câte ori simţi că treci prin asta.

Sursa foto:news.rubstr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top