Connect with us

Revistateo.ro

6 semne care arata ca relatia voastra CHIAR ARE UN VIITOR

Stiri

6 semne care arata ca relatia voastra CHIAR ARE UN VIITOR

Vrei sa ramai cu partenerul tau pana la adanci batraneti? Iata 6 semne care arata ca relatia voastra chiar are un viitor.

Iti doresti un viitor cat mai indelungat alaturi de jumatatea ta? Atunci este cazul sa urmaresti aceste semne clare ce iti arata care sunt sansele sa traiesti o poveste de iubire ca in basme.

1. Va acceptati asa cum sunteti.

In momentul in care unul dintre parteneri este de parere ca celalalt nu va fi niciodata suficient de bun pentru el sau mai rau, vrea sa il schimbe, atunci clar relatia se indrepta catre prapastie. Nu este neaparat un lucru rau sa incerci sa te schimbi de dragul jumatatii tale, insa acest lucru trebuie sa fie voit nu fortat. Cei care reusesc sa ramana impreuna peste ani si ani sunt insa cei cei care se accepta asa cum sunt, cu bune si rele.

CITESTE SI: IUBIRE FĂRĂ FRONTIERE: Această pereche s-a căsătorit în 38 de țări. VEZI AICI povestea!

CITESTE SI: 5 lucruri peste care poti trece cu vedere intr-o relatie. Doar 5!

2. Faceti compromisuri.

Atunci cand vrei sa evoluezi intr-o relatie trebuie sa faci si anumite compromisuri. La fel ca in cazul acceparii reciproce, acestea trebuie sa fie unele tot voite, nu impuse sau facute doar pentru ca altfel iti va da papucii. Incercati pe cat posibil sa impartiti cat mai multe responsabilitati si nu te astepta ca el sa faca mai multe pentru casa, sau invers, intrucat cu timpul veti deveni frustrati de faptul ca nu sunteti ajutati.

3. Va respectati reciproc.

Respectul este cel mai greu de castigat si cel mai usor de pierdut, spune o vorba din popor. Drept urmare, este important sa va respectati in permanenta, chiar daca uneori lucrurile nu merg asa cum va doriti. Nu va jigniti daca sunteti nervosi sau stresati, ci asezati-va la masa si discutati despre asta. De multe ori, respectul este mai important decat iubirea.

4. Va plac prietenii „veniti la pachet”

Problemele intr-o relatie apar de multe ori si din cauza prietenilor, care isi dau de fiecare data cu parerea despre noul partener ce indrazneste sa-l fure pe cel mai bun prieten al lor. Chiar daca la prima vedere nu ti se pare un lucru important, gandeste-te ca multi asculta mai degraba de cele spuse de anturajul lor decat de propriul instinct.

5. Ganditi la fel.

Desigur, nu este o regula obligatorie sa ganditi la fel pentru a fi fericiti unul alaturi de celalalt, insa trebuie sa fiti de acord in privinta multor lucruri pentru a nu da nastere unor conflicte inutile. Tu vrei sa va mutati impreuna iar el prefera sa va vizitati doar din cand in cand? Cel mai probabil vreti lucruri diferite.

6. Va certati!

Da, surpriza! Cu totii ne certam, iar astfel de momente sunt chiar incurajate tocmai pentru a scapa de tensiunea acumulata pe parcurs. evident, nu trebuie sa urlati sau sa aruncati cu obiecte catre persoana iubita, insa discutiile in contradictoriu sunt de cele mai multe ori benefice intr-o relatie.

Tu cate din punctele de mai sus ai bifat?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top