Connect with us

Revistateo.ro

6 situații când modul în care arăți chiar contează

Stiri

6 situații când modul în care arăți chiar contează

1. Printre cele mai importante situații în care te-ai putea regăsi se numără interviul la compania din care îți dorești dintotdeauna să faci parte. Nu te poți prezenta la interviu într-un pulover și să te aștepți să fii acceptată. Asigură-te că porți un outfit respectabil, care să se potrivească cu jobul la care aplici. Evită să ieși prea mult în evidență și fii cât mai simplă. De aceea ai nevoie în garderoba ta de piese clasice precum o cămașă albă, o pereche de pantaloni negri, o fustă conică sau o pereche de pantofi tip stiletto.

CITEȘTE ȘI: INGREDIENTE DELICIOASE CU CARE SĂ ÎȚI EXFOLIEZI BUZELE

2. La prima întâlnire cu băiatul visurilor tale trebuie să arăți impecabil. Prima apariția contează, așa că asigură-te că îl vei da pe spate. Chiar dacă îți place sau nu, aparențele au multe de spus la o primă întâlnire. Adoptă un stil potrivit cu locul în care veți merge. Dacă alegeți un restaurant elegant, nu te îmbrăca în jeans și teneși.

3. Când ai obținut deja jobul visurilor tale, trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a-l păstra. Să îți dai toată silința nu este întotdeauna de ajuns. Modul în care te prezinți are un rol foarte important. Așa că asigură-te că arăți întotdeauna bine și ești îmbrăcată corespunzător.

4. Atunci când iubitul tău te duce să îi cunoști părinții trebuie să arăți într-un mare fel. Asta mai ales dacă părinții săi sunt mai conservatori. Alege culori neutre și accesorii cuminți, care să te pună în valoare. REnunță la tocurile foarte înalte și la culorile neon.

5. Atunci când mergi la sală îmbracă-te în mod corespunzător. Deși pare un sfat banal, există multe doamne și domnișare care nu țin cont de el și apar cu haine total nepotrivite când se pregătesc de antrenament.

6. Când mergi la restaurant de 5 stele încearcă să arăți excepțional. Fii cât mai elegantă și apelează la accesorii pentru a te pune în valoare. Nu uita că te învârți printre oameni rafinați, așa că trebuie să fii la înălțime. În multe cazuri restaurantele îți interzic accesul dacă nu ai o ținută corespunzătoare.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top