Connect with us

Revistateo.ro

Sunt unele utilizări neobișnuite ale săpunului pe care multe ersoane nu le cunosc. Iată cum te ajută să scapi de cele mai comune probleme.

Stil de viata

6 utilizări neobișnuite ale săpunului

Știai că săpunul poate fi folosit pentru a scăpa de mai multe probleme? Iată care sunt acele utilizări neobișnuite ale săpunului. Tu le cunoști?

6 utilizări neobișnuite ale săpunului

1. Te scapă de mirosurile neplăcute din încălțăminte. Dacă nu ai timp să speli încălțămintea, atunci trebuie să știi că săpunul poate fi de folos. Tot ce trebuie să faci este să pui un săpun în pantofi, sandale etc. și să îl lași acolo peste noapte. Acesta va îndepărta mirosul neplăcut.

2. Te ajută să trasezi tivul. Multe persoane folosesc cretă pentru a trasa tivul. Dar, dacă nu ai un astfel de obiect, nu trebuie să intri în panică. Poți folosi săpun. Se va îndepărta foarte ușor când vei spăla hainele.

3. Te scapă de puricii din locuință. Pentru a scăpa de aceste insecte, poți folosi apă și săpun. Pune-le într-un castron pe care îl vei lăsa apoi sub o sursă de lumină. Se pare că insectele vor fi atrase de acest amestec și astfel vei scăpa de ele.

CITEȘTE ȘI: Cum să faci acasă un săpun natural

CITEȘTE ȘI: Cafeaua – 5 utilizări neobișnuite pentru casa ta

4. Te ajută să scapi de mâncărimea provocată de ciupiturile insectelor. Vara, insectele pot reprezenta o problemă. Ciupiturile lor provoacă mâncărimi supărătoare. Pentru a scăpa de ele, tot ce trebuie să faci este să speli zona afectată cu apă și săpun.

5. Te ajută să coși hainele. Uneori este mai greu să coși anumite materiale. Pentru a ușura procesul, tot ce trebuie să faci este să treci prin săpun acul pe care îl folosești.

6. Te ajută să îndepărtezi petele de pe haine. Pune hainele pătate în apă. După ce se umezesc, se spală cu spăun, se clătesc cu apă rece și, la nevoie, se vor spăla din nou cu săpun. Se va repeta de câte ori este nevoie, până se vor îndepărta petele. Săpunul obișnuit te poate ajuta să înlături chiar și petele de iarbă, sau petele pe care clorul nu le poate îndepărta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top