Connect with us

Revistateo.ro

6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie

Stiri

A primit un termen de 6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie

Ce ai face daca ai avea doar 6 zile la dispozitie sa iti salvezi sotul de cancer? Probabil ai innebuni. Disperarea te-ar cuprinde fara drept de apel, insa, cu siguranta, te-ai calma pentru un moment sa cauti o solutie urgenta. Asta a facut si Kate Brandon pentru barbatul ei, Mike.

Ambitie au amandoi sa infrunte boala, insa le lipsesc banii. Kate are la dispozitie 6 zile sa stranga 400.000 de lire sterline. Sotul ei, Mike, sufera de leucemie limfoblastica acuta, afectiune depistata in anul 2014. Vazandu-se in fata unei situatii contracronometru, Kate a pus la bataie toate resursele de care dispune pentru a-si face auzita durerea.

Femeia a inceput o campanie emotionanta pe Internet rugandu-i cu lacrimi in ochi pe utilizatorii retelelor de socializare sa doneze bani pentru salvarea sotului ei, destul de posibila daca se strange fabuloasa suma. „Te rog, ajuta-ne sa invingem boala! Am tot auzit de miracole, eu chiar cred in ele, cred ca se poate rezolva totul”, suna mesajul lui Kate distribuit de mii de persoane din toata lumea.

Declaratie controversata facuta de Andreea Balan: „Copilul care moare de leucemie poarta greselile parintilor”. Fanii au atacat-o!

O femeie a facut cancer de piele dupa 3 sedinte saptamanale la solar. Cate minute statea

In anul in care a fost diagnosticat cu leucemie, Mike a aflat de la doctori ca boala are sanse de vindecare. A urmat un tratament timp de doi ani si parea sa revina pe picioare. Dupa doi ani, maladia a recidivat. Kate cauta un donator de celule stem compatibil si deja a primit o serie de raspunsuri afirmative de la internauti, doar ca, asa cum se intampla la orice operatie, e nevoie si de bani. Toti cei care vor sa doneze bani o pot face accesand site-ul www.gofundme.com/donate4mike. Fiecare euro sau dolar conteaza in salvarea vietii lui Mike.

A primit un termen de 6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie
Marele vis al celor doi este ca Mike sa se vindece de cancer si sa faca un copil, conform declaratiilor facute de Kate pentru presa americana.

A primit un termen de 6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie
La doar 31 de ani, Mike se confrunta cu o boala teribila: leucemia limfoblastica este o afectiune severa determinata de proliferarea necontrolata in maduva osoasa de celulele imature numita limfoblasti.

A primit un termen de 6 zile sa isi salveze sotul de cancer. Ce a facut aceasta femeie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top