Connect with us

Revistateo.ro

7 adevaruri dure care ne pot schimba viata in bine

Stil de viata

7 adevaruri dure care ne pot schimba viata in bine

Aceste adevaruri ne pot face mai puternici si ne pot ajuta sa vedem viata cu alti ochi.

Exista momente in care ne este dificil sa recunoastem propriile noastre slabiciuni si in mod constant gasim scuze nu doar pentru noi, ci si pentru cei din jurul nostru. Ne petrecem cea mai mare parte a vietii noastre asteptand: asteptam sa se intample ceva, asteptam sa se termine ceva, asteptam sa inceapa ceva. Insa acest „CEVA” face parte din viata noastra. Ce asteptam? Este timpul sa ne confruntam cu adevarul aspru al vietii si sa incepem sa fim mai puternici.

Am gasit un material care ne va ajuta sa ne intindem aripile si sa zburam catre cele mai inalte idealuri pe care nici nu le credeam posibile.

1. Nimeni nu este prea ocupat pentru a iti raspunde

Acea persoana pe care o cauti nu este prea ocupata pentru a iti raspunde la telefon sau a iti da un mesaj inapoi. Iar angajatorul tau nu este prea aglomerat pentru a vorbi cu tine. Aminteste-ti, oamenii isi fac timp doar daca vor asta. Trimitem mesaje, sunam si raspundem doar la oamenii cu care vrem sa vorbim.

In cazul in care nu primesti un raspuns de la cineva, intelege ca acea persoana a ales in mod deliberat sa nu iti raspunda. Cu cat incerci sa nu ii mai gasesti scuze unui om care te trateaza rau, cu atat mai repede poti ajunge mai aproape de oamenii care te respecta.

2. Fiecare persoana pune pe primul plan propriile sale interese

Nu conteaza cat de iubitor, milos, indragostit sau cat de mult tine la o persoana, intotdeauna va pune propriile interese inaintea persoanei respective… sau inaintea ta.

Exista oameni care incearca pur si simplu sa iti ia toate puterile pe care le ai. De aceea este bine sa stabilesti propriile limite si sa nu permiti altor persoane sa isi intinda coarda. Oamenii puternici nu se tem sa spuna „Nu” sau sa vorbeasca atunci cand este necesar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top