Connect with us

Revistateo.ro

alimente pentru slabit

Dieta si Sport

7 alimente pentru slabit care fac MINUNI!

Vrei sa slabesti fara sa tii o dieta anume? Consuma aceste 7 alimente si vei pierde din kilogramele in plus rapid!

1. Un mar pe zi tine medicul departe, la fel si kilogramele in plus! Este o gustare excelenta, contine multa apa si fibre solubile ce ajuta tranzitul intestinal. De asemenea, aceste fibre iti dau senzatia de satietate si te ajuta sa nu iti mai fie foame si sa nu mai ai pofte. Merele au un numar mic de calorii si contin antioxidanti ce lupta impotriva cancerului.

Merele contin mai multe pectine benefice in coaja, plus fier, magneziu si vitamina C.

CITESTE SI: Cu dieta cu orez si usturoi a calugarilor japonezi poti slabi si 10 kilograme!

CITESTE SI: Adevarul despre LACTOZA. Tu stii de ce e benefica pentru dieta ta?

Sursa foto: Shutterstock

2. Ouale sunt surse grozave de proteine, care tin foamea departe. Doua oua la micul dejun iti dau energie pentru o lunga perioada de timp si s-a demonstrat ca cei ce au mancat o omleta dimineata au consumat apoi cu 400 de calorii mai putin decat atunci cand au mancat covrigi.

3. Conopida este una dintre legumele din care poti manca de cantitate vrei, fara sa te ingrijorezi ca te vei ingrasa. Conopida contine vitamina C si fitonutrienti care te ajuta sa arzi caloriile mai repede si sa mananci mai putin. La fel functioneaza si spanacul sau broccoli.

4. Iaurtul fara grasimi este extrem de benefic pentru silueta ta deoarece te hraneste fara a aduce un aport mare de calorii. In plus, continutul de calciu din iaurt accelereaza arderile, in special in zona abdomenului. Poti sa consumi iaurtul alaturi de fructe si de legume pentru o gustare sanatoasa si care lupta impotriva kilogramelor in plus.

5. Fulgii de ovaz: pentru ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, trebuie sa nu renunti la el. Orice ai manca te ajuta sa slabesti, din simplul motiv ca accelereaza arderile. Dar si mai bine ar fi sa mananci fulgi de ovaz, care sunt plini de fibre si de proteine – se umfla in stomac si transmit creierului ca esti satul si ca nu iti este foame. In plus, fibrele iti ajuta tranzitul intestinal.

6. Pestele pare o carne slaba care nu iti tine cine stie ce de foame. Totusi, organismul tau este de alta parere! Daca mananci peste la pranz, incepi sa arzi caloriile si sa slabesti rapid, spun studiile.

7. Alunele de orice fel, de la migdale, pana la arahide si alune de padure, toate fac minuni pentru silueta. Contin grasimi, este adevarat, dar sunt grasimi bune, care iti ajuta corpul sa aiba energie. Ai grija, caci sunt benefice doar in cantitati moderate – cam o mana de alune – caci au destule calorii!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top