Connect with us

Revistateo.ro

ten

Frumusete

7 exercitii pentru fermitatea tenului

Lasa cremele la o parte si obtine un ten ferm si frumos cu exercitii simple pe care sa le faci in oglinda. Efect GARANTAT!

Poti sa incerci toate cremele si mastile din lume – sunt eficiente, insa au nevoie si de putin ajutor. Este ca atunci cand vrei sa tonifiezi corpul. Mananci cat se poate de sanatos, insa efectele reale se vad atunci cand te apuci de sport. Ei bine, exercitiile pentru fata au rolul de a o tonifia si a-ti oferi un ten perfect.

1. Rasul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru a avea un ten ferm. Citeste cateva bancuri si forteaza-te sa razi cat mai tare, timp de 10 minute.

2. Ridica sprancenele cat de mult poti si lasa-le in jos, repetand de opt ori, a cate trei serii. Te ajuta sa nu faci riduri si sa ai un ten tanar.

3. Fa grimase in oglinda. Ca sa ai pometi impecabili, este bine sa dai putin „in mintea copiilor” – stramba-te, zambeste-ti in mai multe feluri, astfel incat sa simti ca muchii obrajilor sunt pusi in miscare.

4. Fa pe pestele. Poate pare amuzant, dar daca iti tuguiesti buzele si faci pe pestele, scapi de ridurile de expresie de la colturile gurii.

5. Pentru frumusetea buzelor vei zice litere „O” si „E”, prelung si tare.

6. Ca sa nu ai gusa trebuie sa lasi capul pe spate cat de mult poti, astfel incat sa intinzi pielea dintre gat si barbie.

7. Rotiri usoare ale capului spre stanga sau spre dreapta vor fi foarte bune pentru gat.

Pe langa faptul ca obtii un ten frumos, aceste exercitii functioneaza ca yoga la nivel macro, adica iti ofera cateva minute de relaxare, in urma carora obtii o stare de bine.

Rezultatele acestor exercitii pentru ten se vor vedea din primele 10 sedinte, daca le repeti zilnic.

Sursa foto: youtube.com

CITESTE SI: Tratamente faciale pentru noapte

1. Vaselina. Vaselina este un produs care are numeroase întrebuințări. Este puternic emolientă, hidratantă și repară în profunzime pielea crăpată și micile imperfecțiuni. Poți aplica în fiecare seară vaselină pe buze, pleoape, obraji sau chiar pe tălpi. Pielea va deveni hidratată, fină și catifelată.

2. Pudra minerală. Aceasta reduce inflamațiile și previne iritația. Un strat subțire de pudră minerală aplicat pe față, evitând zona ochilor și a buzelor, o poate pregăti pentru o zi încărcată. Alege o formulp care nu încarcă porii și îi permite pielii să respire.

3. Crema cu vitamina A face minuni. Ea luptă împotriva ridurilor și a liniilor fine, fiind un tratament extrem de puternic și de concentrat.

4. Umidificatorul. Acesta un este neaparat un tratament, ci un instrument care te ajută să păstrezi nivelul optim de hidratare al pielii.  Este extrem de benefic pentru persoanele cu pielea uscată sau cu pielea sensibilă. Dimineață te vei trezi cu un ten catifelat, hrănit  și hidratat, fără să fi aplicat niciun produs cosmetic pe timpul nopții.

5. Uleiul de argan. Este unul dintre cele mai puternice uleiuri care luptă împotriva apariției semnelor de îmbătrânire. Este de ajuns să masezi ușor fața înainte de culcare cu 5-6 picături de ulei de argan. Dacă ai tenul gras, încearcă să eviți porțiunile mai uleioase. Este extrem de eficient aplicat în jurul ochilor sau al buzelor.

6. Lăptișorul de matcă. Încearcă o cremă de noapte cu lăptișor de matcă. Acesta este numit și elixirul tinereții, deoarece netezește ridurile existente și previne apariția liniilor fine, regenerează epiderma, redă suplețea pielii și hidratează intens. Este un tratament excelent pentru persoanele care suferă de acnee sau iritații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top