Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 fantome CELEBRE ale vedetelor și poveștile lor

Îți prezentăm câteva fantome celebre și poveștile lor, în contextul fotografierii fantomei doamnei Gri (Lady Grey) de către două adolescente britanice. Marylin Monroe, Elvis Presley sau Al Capone, vezi lista completă mai jos:

1. BONNIE & CLYDE
Faimoasa pereche de pistolari, cei mai îndrăgiți infractori din perioada interbelică (1930) a murit de mâna, sau, pistolul poliției, în Louisiana (schimb de focuri care a fost reprodus mai apoi în pelicula „Bonnie & Clyde” din 1967). În locul unde au murit cei doi a fost amplasată o placă memorială despre care trecătorii susțin că ar fi bântuită de fantomele celor doi deoarece noaptea acea placă se mișcă și scoate sunete ciudate.
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor1

CITEȘTE ȘI: CUM SUNT VEDETELE LA PAT

2. ELVIS PRESLEY
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor2
Elvis Presley este vedeta multor legende care s-au născut după moartea sa, iar una dintre acestea spune inclusiv că artistul rock and roll ar fi încă viu. Altă teorie însă recunoaște moartea sa dar nu 100%, deoarece vorbește despre prezența spectrului său spiritual asupra noastră. Fantoma cântărețului apare din când în când pe lângă Graceland (vila din Memphis unde a trăit).

3. AL CAPONE
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor3
Celebrul gangster mafiot care s-a lipit ca timbrul de scrisoare de istoria orașului Chicago trăiește în continuare, prin spiritul său bântuitor. Potrivit legendei, în cimitirul Hillside din Illinois, de fiecare dată când cineva se apropie de mormântul său Al Capone ”iese” și îl scutură de moarte.

4. ABRAHAM LINCOLN
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor4
Una din cele mai celebre fantome ale unui fost președinte american este cea a lui Abraham Lincoln. Și asta mai ales pentru că, așa cum este legenda, Abraham Lincoln credea cu tărie în puterile supranaturale. Fantoma lui apare din când în când la Casa Albă. Unul din președinții de după Lincoln, Theodore Roosevelt a declarat că a văzut fantoma lui Lincoln prin încăperea clădirii prezidențiale.

5. MARYLIN MONROE
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor5
Marylin Monroe moare în 1962 din cauza unei supradoze de somnifere. Potrivit mai multor reportaje realizate în Statele Unite, fantoma actriței apare din când în când la Hollywood Roosevelt Hotel, unde stătea de obicei vedeta.

6. ORSON WELLES
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor6
Cineastul Orson Welles s-a remarcat prin apetitul său neobișnuit pentru mâncare, dincolo de cinematografie. Tocmai din cauza problemelor cardiace cauzate de obezitate a murit în 1985. Spectrul său apare la restaurantul Sweet Lady Jane din Hollywood, iar masa la care acesta stătea de obicei este adesea tulburată de spiritul cineastului.

7. JAMES DEAN
7 fantome celebre ale vedetelor si povestile lor7
Cunoscut pentru filmul „Rebel fără cauză” (1955), James Dean rămâne un icon al rebeliunii specifice tinerilor anilor 50 și 60. A murit la 24 de ani într-un accident cumplit de mașină însă acesta se întoarce din când în când, sub formă de fantomă. James Dean a blestemat mașina Porsche Spyder pe care o conducea când s-a produs accidentul fatal iar această informație vine chiar de la cumpărătorul mașinii după moartea lui Dean. Acesta susține că a fost implicat într-o serie de accidente rutiere și spune că acel Porsche Spyder este blestemat de spiritul răzbunător al lui James Dean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top