Connect with us

Revistateo.ro

7 fructe si proprietatile lor miraculoase

Naturiste

7 fructe si proprietatile lor miraculoase

Fructele sunt un deliciu si pot fi consumate indiferent de greutatea corporala sau dieta pe care o tii, spre deosebire de alte alimente. Stiai ca, pe langa gustul savuros al acestora, fructele au si o serie de proprietati medicinale?

GRAPEFRUITUL
Grapefruitul poate fi folosit pentru combaterea infectiilor. Semintele de grapefruit sunt cel mai bun medicament pentru curatarea tractului urinar de bacterii, si chiar in cazul durerilor rezistente la pastile.

ANANASUL
Ananasul contine enzima bromelaina, eficienta in lupta impotriva cancerului, in urma unor teste facute pe animale.

CIRESELE
Sunt foarte bune pentru reducerea inflamatiilor si a infectiilor, datorita antrocianinelor, substante care actioneaza mai bine decat medicamentele anti-inflamatoare.

LAMAIA
Lamaile pot fi folosite sub forma de limonada pentru detoxifierea organismului, insa, medicii o recomanda si ca tratament naturist impotriva pietrelor la rinichi.

KIWI
Diminueaza mai bine nivelul de colesterol negativ decat o fac multe medicamente, precum Zocor. Un experiment pe soareci a aratat ca, datorita consumului de extract de kiwi, colesterolul acestora s-a diminuat neasteptat de mult.

SOCUL
Daca nu iti permiti sa cumperi Tamiflu, foloseste sucul sau ceaiul de soc. Flavonoidele din floarea de soc reduc febra si frisoanele, actionand ca un paracetamol in cazuri de raceala.

CAPSUNILE
Aceste fructe mici si rosii sunt benefice pentru inima. Pudra de capsuni este folosita pentru imbunatatirea indicatorilor de stres oxidativ si a profilului lipidelor, precum si a indicatorilor arterosclerozei, la femeile cu sindrom metabolic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top