Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

7 greseli pe care le faci cu dermatograful

7 GRESELI PE CARE LE FACI CU DERMATOGRAFUL. Toate femeile folosesc creionul dermatograf sau, sub o denumire mai cool, eyeliner-ul si fac aceste greseli capitale cand vine vorba de machiaj.

GRESELI PE CARE LE FACI CU DERMATOGRAFUL:

1. ALEGI FORMULA GRESITA

Creion sau eyeliner lichid? Creion in navy style sau gel? Vezi? E foarte greu sa alegi varianta corecta pentru ochii tai si nu prea tii cont de formula ideala pentru ochii tai. In functie de fondul de ten si fardurile pe care le folosesti, trebuie sa alegi cu atentie creionul pe care il folosesti.

2. FOLOSESTI O SINGURA LINIE DE CONTUR

Conturarea ochilor nu trebuie sa se opreasca la o singura linie trasata. Asa cum nici Roma nu a fost construita intr-o zi, nici machiajul perfect nu poate fi realizat dintr-o simpla miscare.

CITESTE SI: Eyeliner: Trucuri de la VEDETE (FOTO)

CITESTE SI: CONTURAREA OCHILOR. Stai rezemata de masa… Urmatoarele secrete sunt super-simplu de aplicat!

3. PREA MULT NEGRU STRICA

Faptul ca nu trebuie sa te rezumi la o singura linie trasata pentru conturarea ochilor nu inseamna ca trebuie sa iti machiezi ochii in tusuri groase. Nu toate femeile arata bine cu ochii puternic conturati in negru. Acest tip de machiaj pe avantajeaza in special pe brunetele cu breton.

4. NU FOLOSESTI UN CREION REZISTENT LA APA

Maya Michelle Shapiro, make-up artistul multor celebritati, sustine ca trebuie sa folosesti creioane dermatografe rezistente la apa, fie ca este vorba de eyeliner lichid sau cu gel.

5. INDEPARTEZI PREA MULT LINIA DE CONTURUL NATURAL AL OCHIULUI

Din teama de a nu ajunge prea aproape de partea inferioare a pleoapei, trasezi linia foarte departe de conturul natural al ochilor si asta va duce la un efect nedorit.

6. UITI SA UNIFORMIZEZI MACHIAJUL

Tamponarea ochilor dupa machiaj este esentiala. Odata ce ti-ai conturat ochii cu creion dermatograf, este bine sa tamponezi zona pentru a crea efecte speciale machiajului tau,

7. COMBINI PROST CULORILE

Nu folosi creion dermatograf negru ca taciunea cu rosu aprins, verde sau albastru. Alege fardurile nude pentru pleoapele tale sau un roz mai palid pentru a crea contrastul ideal.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top