Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

7 lucruri ALARMANTE despre sex

7 LUCRURI ALARMANTE DESPRE SEX. Exista multe cupluri care se plang de felul in care decurg relatiile intime intre parteneri. Iata cele 7 semnale ca libidoul vostru (sau cel putin al unuia dintre voi) este la pamant!

7 semnale ca ai libidoul scazut:

1. NU VORBESTI DESPRE SEX

Daca sexul reprezinta un subiect de conversatie incomod ori daca efectiv nu simti nevoia macar sa glumesti pe tema asta, este semnalul puternic ca iti lipseste dorinta.

2. SIMTI CA FACI SEX DIN OBLIGATIE

Sexul nu este o obligatie intr-o casnicie. Daca te simti vulnerabil de fiecare data cand vine vorba de momentele intime din dormitor, este evident ca atractia sexuala intre voi doi nu mai poate fi reparata nici cu cei mai buni psihoterapeuti.

CITESTE SI: 10 obiective sexuale pe care femeile trebuie sa si le propuna pana la 40 de ani

CITESTE SI: Uite ce plante îţi cresc natural libidoul

3. TE UITI LA FILME PENTRU ADULTI SI NU TE EXCITA

Daca nici filmele deocheate nu trezesc in tine dorinta de a explora momente cat mai interesante cu partenerul tau, ai probleme mari cu libidoul.

4. NU TE ATRAGE PARTENERUL NICI MACAR PENTRU PRELUDIU

Sunt zile in care oboseala de la locul de munca iti intuneca privirea complet si nu mai vrei sa stii altceva decat ca pui capul pe perna si adormi. Daca asta se intampla si in zilele in care nu muncesti (si anume, nu te atrage partenerul de niciun fel) nu are rost sa te mai chinui sa te exciti.

5. SEX DOAR CU OCAZII SPECIALE

Multe cupluri sarbatoresc relatia lor cu sex. Iar de la an la an, sexul devine un ceremonial si nu un liant important in cuplu.

6. NU TE SIMTI IN INTIMITATE

Pishologii americani sustin ca unul dintre cele mai puternice semnale ale lipsei de libidou este senzatia neconfortabila traita langa partenerul de viata. Daca simti ca nu ai suficient spatiu si vrei sa petreci tot timpul cu tine, deranjandu-te atingerile si vorbele mieroase ale persoanei iubite, ar fi bine sa te prezinti la un sexolog.

7. PLANGI DES PENTRU CA NU BIFEZI NIMIC LA FINAL DE LUNA

Daca trece luna si tu esti in continuare pe ganduri in legatura cu sexul in cuplu, este clar ca ceva te retine sa petreci clipe frumoase cu persoana iubita. Oricare ar fi motivul, este bine sa discutati. E posibil sa iti fi facut o serie de proceconceptii care au dus in final la pierderea totala a interesului pentru sex.

Sursa foto: carolyncollado.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top