Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care le face o femeie adevarata

Stil de viata

7 lucruri pe care le face o femeie adevarata

Cum iti poti da seama ca esti o femeie adevarata, adica o femeie independenta, sigura pe fortele proprii, careia nimeni si nimic nu ii poate sta in cale? Ce reguli ale fericirii urmeaza ea?

O FEMEIE ADEVARATA….

1. NICIODATA NU ALEARGA DUPA FERICIRE

Alergatul dupa fericire este cel mai trist si obositor sport pentru o femeie. Cauta fericirea in lucrurile mici, ea se afla de cele mai multe ori langa tine si nici nu iti dai seama de asta. Ai un milion de lucruri de care te poti bucura zi de zi si, pe bune, atunci cand nu te astepti ti se indeplinesc dorintele pe banda rulanta.

2. TRAIESTE IN PREZENT

O femeie adevarata stie sa traiasca in prezent, dar asta nu inseamna ca nu isi face planuri de viitor. Cu alte cuvinte, are visele, idealurile sale, niste tinte pe care vrea sa le atinga, insa nu sta degeaba azi ca sa astepte ziua de maine. Isi traieste fiecare secunda ca si cum si-ar indeplini deja visul.

3. ISI TRAIESTE VIATA IN PROPRIUL EI RITM

O femeie adevarata alege sa traiasca in pace, insa notiunea de armonie difera de la o persoana la alta. Tocmai de aceea, o femeie reala, sigura pe ea, isi stabileste propriul ritm in care sa functioneze.

4. ESTE NUMARUL 1 PENTRU EA INSASI

Nu asteapta sa fie laudata, nu cauta validare in ochii tuturor. Este suficient de constienta de calitatile pe care le are si stie cum sa faca fata situatiilor in care i se pune la indoiala profesionalismul ori prezenta de spirit.

5 lucruri pe care numai o femeie le poate oferi unui barbat

Cele doua zodii feminine cu care orice barbat s-ar insura

5. NU SE LAUDA CU SUCCESELE BIFATE

Fiecare persoana are golurile sale, neajunsurile sale, iar o femeie adevarata stie ca nu toate lucrurile pot fi obtinute in viata. Tocmai de aceea, isi traieste succesele in tihna.

6. NU O FACE PE FATA BUNA

De fapt, nu prea ii pasa daca lumea o priveste urat pentru ca ia anumite decizie in viata. Tot ce face o face pentru binele ei.

7. ISI IUBESTE VARSTA. ORICARE AR FI PREFIXUL

Fiecare varsta vine cu beneficiile sale, iar o doamna adevarata stie ca indiferent daca are 30 sau 40 ori 50 de ani are suficiente lucruri pe care le mai poate invata si multe motive sa zambeasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top