Connect with us

Revistateo.ro

Relatii

7 lucruri pe care le gandesc barbatii cand femeia sta deasupra

Sexul este extrem de important intr-o relatie, iar cei doi parteneri reusesc astfel sa afle toate secretele unul celuilalt.

O partida reusita de sex impune sa il asculti permanent pe partenerul tau si sa descoperi ce ii place si ce nu, gesturi prin care ii demonstrezi ca iti place ceea ce face, dar si cuvinte.

Daca unii adora sa isi vorbeasca murdar sub asternuturi, altii sunt ceva mai cumpatati, insa nu uita sa faca niste gesturi prin care sa arate ca partida este una reusita.

7 lucruri pe care le gandesc barbatii cand femeia sta deasupra

Cat despre pozitii, multe femei aleg de multe ori sa stea deasupra, caci, asa cum s-a dovedit de multe ori, aceasta pozitie ii permite femeii sa aiba mai usor orgasmul.

Pe langa efortul fizic pe care femeia il face, femeia trebuie sa se relaxeze complet si sa isi demonstreze din plin abilitatile pe care le are in pat.

In acest timp, partenerul are timp sa te priveasca in voie, sa se joace cu sanii tai, cu parul tau sau sa te mangaie pe spate.

21 de semne simple care prevestesc finalul unei relatii

Iata care sunt lucrurile pe care barbatii le gandesc atunci cand femeia sta deasupra:

”Aceasta este o pauza grozava”. Multi barbati prefera aceasta pozitie, deparece au timp sa respire putin, scapa de durerile de spate sau de picioare si isi pot privi partenera in toata splendoarea, ii poate urmari miscarile fetei si grimasele si pot observa mai bine daca aceasta are sau nu orgasm.

”Sani”! Da, este unul dintre gandurile care ii trec prin minte partenerului, atunci cand aceasta se afla deasupra. Sanii sunt mai saltareti si pot fi admirati si mangaiati mai usor.

”Ce ar trebui sa fac cu mainile mele?” Este o alta intrebarea care le da de furca mai ales barbatilor incepatori. Acest lucru insa se schimba in timp, iar barbatul are numeroase posibilitati: sa ii mangaie parul, sa se joace cu clitorisul ei, sa ii cuprinda fata pentru un sarut si sa se joace pe spatele partenerei. Sunt chiar o multime de posibilitati.

”Sper sa nu imi rupa penisul”. O multime de barbati au aceasta teama, iar miscarile partenerei le creeaza emotii. O singura miscare gresita, iar penisul poate fi istorie.

”As vrea sa am o camera in acest moment”. Ei bine, sunt si barbati care ar vrea sa imortalizeze acest moment si sa il priveasca apoi singuri sau cu partenera.

”In regula. Este randul meu apoi”. Barbatii stiu foarte bine ca nu pot sta la nesfarsit in aceasta pozitie si trebuie sa faca si un schimb de pozitii, insa trebuie sa astepte momentul potrivit. Daca simt ca partenera are orgasm, atunci nu trebuie sa o intrerupa sub nicio forma.

”As putea sa stau asa zile intregi”. Da, unii sunt foarte mandri de performantele lor si cred ca ar putea sa prelungeasca momentul zile intregi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top