Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 lucruri pe care nu le știe NICI EL despre POZIȚIA MISIONARULUI

7 lucruri pe care nu le știe nici el despre poziția misionarului:

1. POZIȚIA MISIONARULUI A AVUT MAI MULTE DENUMIRI
Poziția cea mai practicată la nivel mondial de perechi s-a numit în trecut și „poziția matrimonială”, „poziția englezului american” sau poziția „mama și tata” și inclusiv „poziția superiorității masculine”.

2. ESTE SINGURA POZIȚIE SEXUALĂ PERMISĂ ÎN STATUL FLORIDA
În Statele Unite există o serie de legi ciudate, care încă sunt în vigoare, dar foarte puține sunt și puse în practică din cauza absurdității lor. Una dintre ele interzice practicarea altor poziții sexuale în afară de poziția misionarului.

CITEȘTE ȘI: REGULILE SEXULUI S-AU SCHIMBAT. AFLĂ CUM NU SE AGAȚĂ ACUM
3. ESTE CEA MAI POPULARĂ POZIȚIE SEXUALĂ
Asta știe toată lumea însă ceea ce nu se știe este cât de mare e popularitatea în cifre: 90% dintre femei, conform unui studiu realizat de Alfred Kinsey, declară că preferă această poziție sexuală în fața oricărei alteia.

4. POZIȚIA TATU
Se mai numește și poziția tatu (mamifer placentar cu armură formată din plăci osoase) și asta deoarece aceste animale o practică din plin.

5. ORIGINEA APELATIVULUI ÎNCĂ CREEAZĂ DISPUTE
Nu se știe cum a apărut denumirea de poziție a misionarului, dar se spune că această denumire vine de la educația sexuală primită de indigeni de la străinii misionari.

6. O POZIȚIE SEXUALĂ CARE ARE AVANTAJE
Această poziție sexuală este mult mai stimulantă pentru femei și poate fi reinventată, în funcție de fanteziile și imaginația fiecăruia.

7. NU ESTE POZIȚIA PREFERATĂ A BĂRBAȚILOR
Conform numeroaselor studii realizate în materie de sex, această poziție sexuală nu este nici pe departe preferata bărbaților. 60% dintre bărbații din întreaga lume preferă poziția cățelușului sau poziția „femeia deasupra”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top