Connect with us

Revistateo.ro

varsta

Inedit

7 lucruri pe care sa le inveti pana la varsta de 30 de ani

Ai trecut de 25 de ani si simti ca te apropii de o varsta rotunda care le sperie pe femei? Stai linistita, 30 nu e deloc o cifra rea si vine cu multe lectii de viata.

Nu te ingrijora ca imbatranesti, ci gandeste-te ca depasesti o etapa din viata. Asa ca, pana implinesti 30 de ani, promite-ti sa iti amintesti aceste 7 lucruri, ca pe niste lectii de viata:

1. Relaxeaza-te

Accepta faptul ca unele lucruri neplacute se intampla oricat le eviti, iar cele bune chiar au loc cand nu te astepti. Pana la aceasta varsta, ai trecut prin destule experiente care sa arate ca unele lucruri nu pot fi fortate. Asa ca foloseste-ti energia doar pentru a schimba ce sta in puterile tale, iar ce nu poti modifica, doar lasa sa se intample. Are viata grija.

CITESTE SI: Fa-ti propria masca anti-imbatranire folosind uleiul care te intinereste cu 10 ani!

2. Iti respecti parintii, dar nu este vorba doar despre ei

Poate cateodata nu ai rabdare sa vorbesti cu mama ta, chiar daca ea vrea sa iti povesteasca tot. Ai descoperit ca parintii tai nu te iubesc mai putin daca nu ii vizitezi atat de des si nici tu nu trebuie sa te simti vinovata daca ai uitat sa ii suni. Important este ca atunci cand va intalniti sa fii disponibila sa vorbesti cu ei, calma si rabdatoare, astfel incat sa simta ca ii respecti, chiar daca uneori esti foarte ocupata cu munca, gospodaria si alte activitati.

3. Regulile de frumusete mai pot fi incalcate

Varsta de 30 de ani te va invata ca nu tot ce spun cosmeticienii si ce scrie in carti este batut in cuie. Sprancenele perfecte sunt cele care iti incadreaza fata frumos, iar machiajul perfect e cel cu care te simti bine.

4. Nu pune multa presiune pe tine

Ai ramas in urma cu rufele pentru spalat si crezi ca la munca ai putea sa dai mai mult? Sunt ganduri din domeniul trecutului. La varsta de 30 de ani, stii ca ti-ai dat tot interesul, dar ca intotdeauna mai este timp sa rezolvi anumite chestiuni. Nu trebuie sa dormi 3 ore pe noapte ca sa le pui la punct pe toate.

5. Nu trebuie sa fii ca ceilalti

Colegii tai pleaca in Maldive, iar tu faci o drumetie la Busteni? Poate nu ai bani, poate nu ai timp sau pur si simplu asta iti place sa faci. Nu conteaza acum pentru tine, caci ai varsta necesara cat sa nu te mai compari cu cei din jur.

6. Ai tot timpul din lume

Pana acum te-ai grabit sa pui la punct totul, de parca ai fi avut un termen limita. Brusc, realizezi ca ai inca multi ani in fata, timp in care poti merge in escursii, pot invata limbi, straine, poti citi si chiar sa te distrezi.

CITESTE SI: Ce trebuie sa inveti pana la 40 de ani

7. Simte-te bine cu tine

Complexele din adolescenta au disparut si ai inceput sa te cunosti mai bine. Felicitari, acum poti sa treci prin noi aventuri!

Sursa foto: growyounger.us

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top