Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

În a 7-a lună de sarcină, medicul i-a spus că ceva îi împinge copilul din burtă. Când a aflat ce, a fost stupefiată!

În urmă cu 2 ani, Elena Sedova a avut parte de surpriza vieții sale. Ucraineanca și-a dorit dintotdeauna să rămână însărcinată. Miracolul s-a produs într-o bună zi.

Surpiză în a 7-a lună de sarcină

Până în a 7-a lună de sarcină nu a avut nicio problemă. Atunci a simțit că ceva îi împinge copilul din burtă. S-a speriat și a mers de urgență la medic să vadă ce are.

Doctorul i-a confirmat temerile. A simțit o mișcare și mai ciudată în urma examinării medicale și spera că travaliul nu va începe prematur.

Tânăra a adus-o pe lume pe micuța Likeria în luna a șaptea de sarcină. Cântărea doar 950 de grame. Medicii au observat la ecografie că în burtică se mai aflau alte două fetițe! Practic, Elena era însărcinată cu triplete.

Dar, din păcate, micuța Likeria a apărut pe lume în luna a șaptea de sarcină. Minusculă și slabă, ea cântărea doar 950 de grame.

Fetița a fost îndată pusă într-un incubator, iar medicii se pregăteau de nașterea celorlalte două micuțe. Însă brusc, spre uimirea tuturor, contracțiile Elenei au încetat.

CITEȘTE ȘI: Și-a pus o poză pe Facebook în care își arăta burtica de gravidă. La scurt timp, prietenii au sunat la Poliție

CITEȘTE ȘI: Miracol în Olt. Însărcinată cu gemene după ce i-au fost ucise fetele

Doctorii au avut o decizie grea de luat. Fetițele se dezvoltau foarte ciudat, iar la celelalte ecografii nu se vedeau foarte bine, aceștia crezând că femeia ar fi putut suferi din cauza unor tumori. Likeria crescuse la 1,5 kilograme într-o lună.

Apoi, femeia s-a simțit din nou rău și s-a dus la spital. Au venit pe lume și celelalte fetițe, Zlata și Stephaniya. În prezent, cele 3 fetițe sunt perfect sănătoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top