Connect with us

Revistateo.ro

7 metode contraceptive pentru bărbați

Relatii

7 metode contraceptive pentru bărbați

7 metode contraceptive pentru bărbați:

1. ABSTINENȚA
Dacă nu faci sex, evident nu riști să ai parte de copii pentru care încă nu ești pregătit să fii tătic. Cu toate acestea, există două tipuri de abstinență la bărbați: cea periodică (eviți anumite momente specifice în care ești mai ”productiv”) și cea fără penetrare (continui să simți plăcere cu ajutorul jucăriilor sexuale și al imaginației).

2. PREZERVATIVE
Un bărbat precaut valorează cât doi. Prezervativul poate fi folosit pentru toate formele de sex care simți că reprezintă un risc pentru tine. Utilizarea corectă a prezervativului te va feri în proporție de 98% de o sarcină nedorită.

CITEȘTE ȘI: CE TEMERI AI ÎN DRAGOSTE ȘI SEX, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

3. VASECTOMIE
Pentru a ajunge la această măsură radicală trebuie să te consulți serios cu partenera ta. Vasectomia este o intervenție chirurgicală prin care se distrug căile prin care spermatozoizii ajung afară. Prin această operație sarcinile dispar definitiv.

4. COITUS INTERRUPTUS
Este vorba de metoda retragerii: ejaculare în afara vaginului. Pentru ca această metodă să reușească, bărbatul trebuie să aibă suficientă experiență sexuală și autocontrol.

5. PASTILE
Da, există pastile contraceptive și pentru bărbați. Aceste pastile contraceptive pentru bărbați sunt deocamdată în magazie, deoarece așteaptă aprobarea Administrației de droguri și alimente din SUA (FDA).

6. INJECȚIE
Injecția contraceptivă pentru bărbați trebuie făcută la fiecare trei luni (atât durează valabilitatea). Este una dintre metodele la modă în Europa pentru evitarea unei sarcini nedorite.

7. VASAGEL
Este un gel care se va așeza pe un polimer nonhormonal capabil să controleze vasele pe care circulă sperma până la ieșire. Acest gel va ieși pe piață din 2017 și va revoluționa în mod cert industria produselor contraceptive pentru bărbați.

2 Comments

2 Comments

  1. Yuri Malanin

    2015-02-17T23:51:59+02:00 at 2015-02-17T23:51:59+02:00

    E, asa mai vi de acasa. Acuma deabia devi interesanta. Te pupa tati ! 🙂

  2. vasile

    2015-02-18T00:56:55+02:00 at 2015-02-18T00:56:55+02:00

    da imi place

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top