Connect with us

Revistateo.ro

7 minuni pe care le face SCORȚIȘOARA pentru sănătate

Naturiste

7 minuni pe care le face SCORȚIȘOARA pentru sănătate

Scorțișoara poate fi considerată o adevărată plantă medicinală din cel puțin 7 motive, pe care ți le prezentăm în cele ce urmează. În primul rând, scorțișoara conține o substanțe cu proprietăți medicinale numită cinnamaldehidă, o substanță din scoarța de copac de unde este extrasă scorțișoara care întărește metabolismul.

A doua minune a scorțișoarei este consistența mare de antioxidanți. Antioxidanții din scorțișoară protejează corpul de radicalii liberi, Scorțișoara are o asemenea capacitate de regenerare a celulelor și a stării generale de sănătate a organismului încât figurează de multe ori peste panaceul universal usturoi la capitolul combaterii afecțiunilor și a radicalilor liberi ce afectează sănătatea.

CITEȘTE ȘI: BENEFICIILE SCORȚIȘOAREI PENTRU FRUMUSEȚE

Scorțișoara are proprietăți anti-inflamatorii. Antioxidanții din scorțișoară reduc riscul apariției de boli și refac țesuturile afectate de diferite umflături.

Scorțișoara reduce riscul apariției bolilor de inimă. Persoanele care au diabet de tip 2 își pot ameliora starea de sănătate consumând un singur gram de scorțișoară pe zi. Scorțișoara reduce nivelul colesterolului rău din sânge și reduce presiunea arterială.

Scorțișoara are efect anti-diabetic. Scorțișoara blochează ingerarea unei cantități prea mari de glucoză în sânge, iar acest lucru se face prin interacțiunea cu anumite enzime digestive ce au rolul de a încetini descompunerea carbohidraților în tractul digestiv.

Scorțișoara are rol de protecție împotriva cancerului. Mai exact, scorțișoara oprește creșterea necontrolată a celulelor canceroase din organism formând vase de sânge la nivelul tumorilor care sunt toxice pentru celulele canceroase, astfel încât acestea dispar.

Scorțișoara este recomandată pentru persoanele care au SIDA. Virusul HIV atacă treptat întreg sistemul imunitar și duce la apariția bolii numită SIDA. Extractul de scorțișoară de Cassia este considerat benefic pentru combaterea virusului HIV-1, cea mai întâlnită tulpină întâlnită la pacienți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top