Connect with us

Revistateo.ro

7 moduri corecte de a curăța electrocasnicele

Stiri

7 moduri corecte de a curăța electrocasnicele

7 moduri corecte de a curăța electrocasnicele:

CUPTORUL CU MICROUNDE
Te-ai săturat de petele care nu ies nici în ruptul capului din cuptorul cu microunde sau geamurile murdărite atât de tare încât îți vine să cumperi un aparat nou? Nu te pripi și folosește bicarbonatul de sodiu în combinație cu apa. Aplică această soluție în toate colțurile cuptorului cu microunde și lasă să acționeze peste noapte. După aceea, spală cuptorul cu microunde cu oțet de mere pe interior și șterge partea din față cu o cârpă umedă.

CITEȘTE ȘI: SFATURI SIMPLE DE CURĂȚENIE PE CARE NU LE PUI ÎN PRACTICĂ

COFEE MAKERUL
Dacă simți că de la o vreme s-a schimbat gustul cafelei tale, e timpul să îi dai o resuscitare cafetierei. Folosește o pensulă de machiaj și amestecă jumătate de pahar de oțet de mere și jumătate de pahar de apă distilată. Spală toate colțurile cafieterei cu apă și oțet, iar după aceea, pune în funcțiune coffe makerul timp de 15 minute pentru a elimina mirosul de oțet (fără să introduci cafea înăuntru).

STORCĂTORUL DE FRUCTE
Nu e nevoie să desfaci storcătorul de fructe și să cureți fiecare orificiu blocat de fructele sau legumele mărunțite pentru a se face suc. Introdu apă caldă (spre fierbinte) și pune storcătorul în funcțiune. Ți-l va curăța eficient.

TOASTER
Sandwichurile făcute în casă sunt delicioase! Pentru a-ți asigura și sandwichul de mâine, curăță sandwich makerul cu săpun normal (de casă) și un burete organic.

PLASMA TV
Folosește soluțiile speciale de curățat sticla din magazine, însă fără a exagera cu cantitatea utilizată. Poți pune puțin detergent pe părțile laterale ale ecranului tău de televizor. Șterge ecranul cu o lavetă din microfibre pentru a garanta curățenia.

TELECOMANDA
Este aparatul electronic cel mai murdar din casă! Cu un detergent convențional, spirt sanitar și o lavetă normală, telecomanda va scăpa de toți microbii adunați de-a lungul timpului.

ECRANUL LAPTOPULUI
Pulverizează parfum pe ecranul laptopului și șterge-l cu un burete uscat sau un șervețel. Poți opta și pentru spirt sanitar sau săpun-gel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top