Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturale pentru PSORIAZIS.

Sanatate

7 moduri de tratare a PSORIAZISULUI în mod natural

Psoriazisul este o afecțiune cutanată comună, cronică recurentă / remisivă, considerată a fi provocată de o suprasolicitare a toxicității prin dietă, unele medicamente sau mediul nostru. Se caracterizează prin pete roșii sau albe, care de obicei provoacă mâncărime.

Cauzele psoriazisului nu sunt pe deplin înțelese, dar este cunoscut faptul că o creștere a toxinelor este puternic corelată cu majoritatea cazurilor.

Vestea bună este că poate fi tratată prin multe remedii naturale diferite, dintre care majoritatea ar trebui să rezolve simptomele înainte de a avea nevoie vreodată de medicamente.

Iată 7 remedii naturale eficiente – cele mai multe găsite în bucătărie – pentru a ajuta la tratarea disconfortului psoriazisului.

7 moduri de tratare a psoriazisului în mod natural

1. Oțet de cidru de mere

Oțetul de cidru de mere are o istorie îndelungată de a fi folosit pentru a calma arsurile minore și alte inflamații ale pielii și este, de asemenea, un dezinfectant. Este, de asemenea, eficace atunci când este aplicat pe pete folosind discuri de bumbac.

2. Folie din plastic

Folia de plastic din bucătărie funcționează bine, dar nu păstrați învelișul atât de mult încât pielea devine moale, deoarece este mai susceptibilă la infecția secundară în acest fel. Aplicarea uleiului de măsline în zona afectată și acoperirea cu folie de plastic funcționează foarte bine.

3. Uleiul de măsline

Încălziți puțin ulei de măsline și masați ușor în zonele afectate. Face minuni pentru psoriazis, în special în jurul scalpului și coatelor. Amestecarea a 2 lingurițe de ulei de măsline cu un pahar mare de lapte și adăugarea preparatului în apa de baie este cunoscută pentru a ajuta.

CITEȘTE ȘI: Cremă cu Neem pentru eczeme și psoriazis

4. Aloe Vera

Gelul din planta aloe vera este cunoscut de mult timp pentru proprietățile sale de calmare ale pielii și pentru a ajuta pielea să se vindece de răni și arsuri minore.

Dacă doriți să încercați aloe, puteți cumpăra planta însăși, împărțiți una din frunzele ei și aplicați gel pe pete. Puteți să vă faceți propriul spray de hidratare. Sau, pentru zone mai mari, puteți cumpăra o sticlă de gel de aloe vera pură la majoritatea magazinelor de produse de sănătate.

5. Uleiul de pește

Uleiul de pește poate fi util pentru psoriazis atunci când este administrat pe cale orală. Cercetările au sugerat că administrarea zilnică a suplimentelor de pește care conțin 1,8 până la 3,6 grame de acid eicosapentaenoic (EPA) poate aduce unele îmbunătățiri.

6. Vitamina D

Persoanele cu psoriazis pot fi deficitare de vitamina D. Într-adevăr, dermatologii tratează adesea pacienții cu psoriazis și artrita psoriazică cu lumină ultravioletă (UV), în parte deoarece promovează producția de vitamină D. Lumina soarelui este cea mai bună sursă, dar utilizarea suplimentării cu vitamina D3 poate fi o alternativă.

7. Complexul de vitamina B

Complexul complex de vitamina B este necesar pentru pielea sănătoasă și ajută doar la persoanele care suferă de psoriazis.

RECOMANDARE: Hanna Sillitoe a scapat de psoriazis cu ajutorul unei diete

Dupa nenumarate incercari, inclusiv cu substante folosite la chimioterapie, Hanna si-a dat seama ca e pe drumul gresit. A aflat apoi care sunt alimentele care ii fac rau si care sunt cele pe care trebuia sa le consume mai des. Si-a dat seama ca zaharul rafinat, alcooul si glutenul, plus anumite legume precum rosiile si dovleceii tineau in viata psoriazisul.

A renuntat la toate aceste alimente si le-a inlocuit cu shake-uri verzi. Sucurile de castraveti, avocado, kiwi si mere verzi i-au refacut complet tenul, vindecandu-se miraculos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top