Connect with us

Revistateo.ro

7 motive pentru care sprâncenele tale arată groaznic

Stiri

7 motive pentru care sprâncenele tale arată groaznic

Nu eşti deloc mulţumită de felul în care arată sprâncenele tale? Iată de ce!

Sprâncenele îţi încadrează chipul şi îl structurează, aşa că este foarte important ca ele să fie în concordanţă cu forma feţei tale. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, forma sprâncenelor dezavantajeajă, pentru că nu este aleasă în mod corect. Iată care sunt cele 10 motive pentru care sprâncenel tale arată groaznic, deşi tu ai impresia că faci tot ce poţi pentru a le aranja!

1. Colţul interior este pătrat. Multe femei au obiceiul de a creiona sprâncenele mult prea rigid, dându-le o formă pătrată în colţul dinspre nas. Acest lucru te face să pari foarte falsă şi nu oferă naturaleţe sprâncenelor.

CITEŞTE ŞI: CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE SPRÂNCENE

2. Alungeşti prea tare colţul exterior. Aceeaşi observaţie este valabilă şi atunci când vine vorba despre colţul exterior, care deseori este alungit prea mult.

3. Exagerezi atunci când trasezi arcul sprâncenei. Arcuite în mod exagerat, acestea schimbă forma feţei complet şi nu avantajează pe nimeni. Scopul este să arăţi cât mai naturală.

4. Sprâncenele tale nu au formă. Dacă obişnuieşti să iei cu penseta doar firele de pe margine, s-ar putea să nu fie cea mai bună decizie. Este important să mergi la un specialist, care să le ofere forma potrivită pentru chipul tău.

5. Aplici prea mult iluminator în jurul ochilor. Cel mai indicat este să foloseşti un concealer într-o nuanţă deschisă, pentru a nu sublinia prea agresiv arcul sprâncenelor.

6. Foloseşti prea mult fard. Atunci când aplici fardul pentru sprâncene, încearcă să te limitezi la o cantitate mică. Astfel vei avea un aspect natural şi sprâncenele nu vor fi prea pronunţate.

7. Foloseşti nuanţa greşită de fard. Culoarea pe care o utilizezi trebuie să fie cât mai apropiată de nuanţa naturală a sprâncenelor tale.

Sursa foto: blog.hairandmakeupbysteph.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top