Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 motive pentru care TREBUIE sa il inseli!

In conceptia populara numai femeile usoare isi insala partenerii, iar aceasta credinta este una eronata. Iti prezentam 7 motive pentru care trebuie sa il inseli!

7 motive pentru care trebuie sa iti inseli partenerul:

1. ESTE NEINGRIJIT

Daca aspectul sau fizic s-a schimbat prea mult de la inceputul relatiei voastre si, in ciuda atentionarilor tale, continua sa arate ca un homeless, nu mai sta pe ganduri si arata ca nu esti nici dadaca lui si nici mamica. Principala conditie ca sa faci dragoste cu cineva este sa fie curat.

2. E MEREU PE DRUMURI

Iubitul tau vine acasa de doua ori pe an. Este mereu in delegatii si nici macar atunci cand soseste la tine nu faceti sex. Pe bune? Chiar simti ca aceasta relatie te face fericita in vreun fel?

CITESTE SI: 6 motive pentru care femeile NU MAI AU CHEF DE SEX. Barbatii TREBUIE SA STIE ASTA!

CITESTE SI: Sex calitativ sau sex cantitativ? Ce alege fiecare zodie

3. TE-A INSELAT

Nu faci o competitie cu el insa singurul mod in care te poti razbuna si sa il doara este sa faci si tu la fel. A plati cu aceeasi moneda il poate face pe partener sa constientizeze ca te-a pierdut calcand stramb.

4. NU TE SATISFACE

Daca partidele voastre de amor sunt o corvoada si nu reusesti sa ajungi niciodata la orgasm, spune stop acestui chin. Cauta un barbat care stie sa te ‘exploreze’ cum trebuie.

5. ESTE PRIMUL TAU BARBAT

Daca pana la el nu ai avut nicio alta relatie nu poti compara si astfel nu vei sti niciodata cum este sexul cu adevarat. Cunosti doar un tip de experienta, experienta cu el.

6. TE-AI INDRAGOSTIT DE ALTCINEVA

Daca sentimentele tale nu ii mai sunt destinate, urmeaza-ti inima. Daca el nu isi da seama nici dupa semnalele evidente pe care i le transmiti, inseamna ca nu te cunoaste deloc.

CITESTE SI: Horoscop sexual SEPTEMBRIE

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

7. SE POARTA URAT CU TINE

Nu doar ca te insala si stii asta dar se mai poarta si urat cu tine. Te jigneste, ii place sa te umileasca in public si iti arata ca el e ‘seful’.

Sursa foto: elconfidencial.com

2 Comments

2 Comments

  1. Vio Relu

    2015-09-10T19:57:00+03:00 at 2015-09-10T19:57:00+03:00

    „Foarte bune sfaturi”; e pentru femeile usoare (sau proaste, ultimul).

    In primul rand, FEMEIA NU TREBIUE SA IL INSELE!
    Aceasta atitudine, gen legea talionului, este cea mai penibila pentru o femeie care se respecta.

    Astfel de sfaturi denota o lipsa crasa de educatie, de respect, de autocontrol, de civilizatie.

    Acestea sunt genul de sfaturi: „daca el e un bou, tu fii o vaca!”

    O femeie adevarata nu va insela niciodata. De ce? Pentru ca s-ar autodevaloriza, s-ar cobori mai jos decat el.
    Doar fufele, tarfele, nonvalorile sunt cele care inseala; cele care sunt mai prejos decat „el”.

    Femeia adevarata, pur si simplu, va divorta! Va lasa netrebnicul in mocirla in care s-a bagat singur si din care nu doreste sa iasa si, isi va urma spiritul, chemarea, drumul, creindu-si un viitor potrivit ei, mai bun decat viata alaturi de el!

  2. Vio Relu

    2015-09-10T20:56:00+03:00 at 2015-09-10T20:56:00+03:00

    Mai multe motive pentru care NU TREBUIE SA IL INSELI!
    -preambul: nu doar conceptia populara ci chiar viata arata ca femeile usoare inseala.
    -completare: nu doar femeile usoare inseala ci si cele proaste, care nu se gandesc bine ci asculta diferite sfaturi de la altii.
    1.este neingrijit. daca arata bine la inceputul relatiei iar acum arata „homeless” este clar vina ta, doar tu esti cu el nu alta, si nici nu-i singur. discuta sincer cu el si vezi ce s-a schimbat de cand esti cu el; cauta sa repari ce ai stricat si daca reusesti, si el va reveni la aspectul initial.
    2.este mereu pe drumuri. daca are o meserie solicitanta TREBUIE sa fii alaturi de el si sa-l astepti intotdeauna cu bratele deschise (si cu masa pusa). dupa luni de alergatura (pentru un viitor mai bun, mai confortabil si tie), el se asteapta sa fii intelegatoare, rabdatoare, sa-l astepti cu dragoste curata, fara sa faci mutre. daca ai rabdare, va dori el sex, nu trebuie sa-i ceri ca si cum ai fi nimfomana.
    3.daca tu consideri ca te-a inselat, intreaba-te: „ce fel de relatie am cu el?” intreaba-l si pe el ce parere are. s-ar putea sa fii foarte surprinsa de raspunsul lui.
    a. daca esti casatorita, trebuie sa fii foarte sigura de asazisa inselaciune (de multe ori femeile doar isi inchipuie sau, mai grav, „pun botu'” la barfele „binevoitorilor” si-si distrug casnicia doar luandu-se dupa minciuni). afla daca e adevarat. afla daca sigur e adevarat. afla motivele. judeca motivele la rece. tu esti total nevinovata? se poate repara ceva? iti doresti sa repari? daca nu, atunci divorteaza. dupa divort, te poti incurca cu oricine vrei fara sa te degradezi, inainte de divort, doar daca te uiti la alt barbat si esti o stoarfa.
    b. daca nu esti casatorita iar el e doar prietenul, e cazul sa pui pe tapet genul relatiei voastre: ce obligatii are fiecare fata de celalalt, ce asteptari are de la celalalt, ce libertati are fiecare, si alte mici amanunte. pana ce nu sunt stabilite (de comun acord, nu impuse de unul si mormaite de celalalt,) limitele relatiei nu te poti plange ca te-a inselat. daca si asa te-a inselat clar, e simplu: VALEA!
    sa inseli, inseamna sa fii mai josnica decat el.
    nu plati cu aceeasi moneda nici macar unuia de acelasi sex cu tine! inseamna sa te cobori mai jos decat celalalt.

    4.daca nu te satisface, ori el este incepator si nu va invata mai bine decat daca incearca si cu altele, ori tu esti prea larga deci cauta-ti altul care sa te „impaneze” de sa-ti sara ochii, nesatul-o.
    5.daca el este primul tau barbat, pastreaza-l cu toti dintii daca te-a ales el. fii sigura ca el va aprecia asta toata viata (chiar daca nu-ti spune nimic), mai ales daca el este pentru tine SINGURUL BARBAT. restul, nu conteaza; sunt barfe si „sfaturi” false de la invidiosi ca sa-ti strice fericirea
    6.te-ai indragostit de altcineva. inseamna ca nu l-ai iubit deloc, doar ti-ai inchipuit ca-l iubesti. fii franca si explica-i situatia, nu-l mai tine incurcat. esti libera sa faci ce vrei cu viata ta atat timp cat nu-i incurci pe ceilalti. daca el se tine de tine si nu vrea sa renunte la tine spune-i ca n-a fost nimic intre voi, deci nu-l inseli ci el te abuzeaza daca nu te lasa in pace(libera).
    7.se poarta urat cu tine. e clar, esti proasta daca mai stai langa el. ce nu intelegi? du-te si nu te mai uita inapoi. daca totusi el se tine de tine si e pe urmele tale, pazeste-te, e un monstru. pune-te la adapost, inclusiv prin interventia autoritatilor. cine te jigneste si te abuzeaza nu te iubeste(se iubeste pe sine iar pe tine te considera doar o proprietate a lui, cu care poate face orice vrea el).

    In concluzie, nu aveti NICI-UN MOTIV SA INSELATI.

    Intai identificati adevarata problema apoi o rezolvati. Daca nu se mai poate impreuna, atunci e cazul separarii. A insela, inseamna a te murdari moral si psihic, inseamna a te cobori la cel mai de jos nivel, mult mai jos decat partenerul; inseamna a-i sterge greseala partenerului cu o fapta abominabila, de neiertat.

    Toate aceste asazise sfaturi par a fi indemnurile unei curve penale care incearca sa corupa cateva vecine (mai naive) doar asa ca sa nu mai poata fi invinuita doar ea ca-i oaia neagra a cartierului/satului ca „nici altele nu-s mai breze ca ea” „ea e curva pe fata dar ‘altele’ sunt curve ascunse, ca si-au inselat barbatii fara motive serioase”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top