Connect with us

Revistateo.ro

7 nume de celebrități pe care nu le pronunți cum trebuie

Stiri

7 nume de celebrități pe care nu le pronunți cum trebuie

Le vezi peste tot: în ziare, la televizor, în videoclipuri pe YouTube. Te declari fanul unora însă de cele mai multe ori nu știi cum se pronunță corect numele vedetei tale preferate. Îți prezentăm 7 celebrități ale căror nume nu sunt bine pronunțate: Rihanna, Charlize Theron, Jake Gyllenhaal, Quvenzhane Wallis, Amanda Seyfried, Saoirse Ronan sau Mia Wasikowska.

Cu siguranță cel mai enervant lucru este ca cineva să îți stâlcească numele în mod constant sau să te întrebe cum se pronunță numele tău. Canalul de YouTube Clevver News a postat un filmuleț care te învață cum să le pronunți numele celebrităților enumerate mai sus.

CITEȘTE ȘI: VEDETELE MILIONARE CARE AU AJUNS ÎN RUINĂ

De departe, cel mai greu nume de pronunțat este cel al micuței de la Oscar, Quvenzhane Wallis. Aceasta a fost nominalizată la doar 11 ani la Premiile Oscar și, de atunci, le dă tuturor bătăi de cap nu doar datorită talentului ei, ci și datorită numelui pe care îl poartă.
Numele ei se pronunță așa: Kwuh-Ven-Zhuh-Nay. Vezi în clipulețul de mai jos cum se pronunță celelalte 6 nume de celebrități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top