Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

8 lucruri din garderoba barbatilor pe care femeile le detesta

Aproape fiecare femeie isi doreste alaturi de ea un barbat puternic, increzator si elegant.

Femeile tin cont de toate micile detalii, iar cateva piese din garderoba barbatilor sunt pur si simplu detestate.

Reprezentantele sexului frumos tind sa isi ajute partenerul in alegerile vestimentare sau chiar sa le impuna ce sa poarte.

Daca unele femei isi doresc sa aiba langa ele barbati care prefera stilul elegant, altele accepta ca partenerul sa poarte haine casual sau sport.

8 lucruri din garderoba barbatilor pe care femeile le detesta

Exista insa cateva alegeri vestimentare pe care trebuie sale eviti daca esti barbat. Iata care sunt lucrurile din garderoba barbatilor pe care femeile le detesta:

In primul rand, femeile detesta tricourile in V pe care le poarta barbatii. Bineinteles, un V subtil este acceptat, insa in cazul in care este prea decoltat, pare vulgar si ieftin. Orice femeie iti va spune discret ca nu ar trebui sa mai porti un astfel de tricou sau bluza.

Evita lucrurile roz ori prea stramte

Si pantalonii extrem de scurti sunt un articol vestimentar de evitat in garderoba barbatilor. Nu conteaza daca esti epilat sau nu ori ai tras din greu la sala, pur si simplu nu vei atrage femeile cu aceasta tinuta.

Sunt foarte comozi vara, insa trebuie sa ii eviti cu desavarsire in oras. Papucii de tip flip-flops ar trebui purtati doar la plaja. In oras nu arata deloc bine.

La fel de nepotrivite sunt si vestele combinate cu tricouri. Combina o vesta cu o camasa si vei face furori peste tot. In schimb, cu tricou nu arata deloc bine. Femeile nu gasesc nimic atractiv in asta si li se pare chiar ridicol.

Evita intotdeauna curelele cu catarame mari. O femeie nu vrea sa vada de la ce firma ti-ai cumparat tu cureaua ori sa vada modele cu cap de mort ori alte logo-uri. Foloseste o curea clasica.

Produse in nuante de roz

Daca partenera ta te vede ca un mascul dominant si puternic, atunci nu trebuie sa porti niciodata tricouri, pantaloni ori alte accesorii roz. Femeile nu asociaza niciodata masculinitatea cu aceasta nuanta.

Blugii prea stramti – sunt la moda, insa femeile nu se dau in vant deloc sa aiba langa ele un barbat care sa poarte astfel de pantaloni.

Citeste si: Pantofii cu tocuri cui adauga ani varstei tale
Multe bijuterii – este in regula sa porti 1-2 bijuterii de calitate, insa 7 bratari si inele pe fiecare deget nu sunt apreciate de catre femei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top