Connect with us

Revistateo.ro

8 MARTIE: 1 din 10 multimilionari este... femeie!

Stiri

8 MARTIE: 1 din 10 multimilionari este… femeie!

În 7 zile se apropie 8 Martie, ziua Internațională a Femeii și a Mamei, iar pentru a celebra din timp această zi în care se omagiază femeia, îți arătăm care sunt 7 din cele mai puternice femei de pe glob.

ÎN AMERICA DE NORD
Multimilionara cea mai bogată din America de Nord este Christy Walton. Aceasta este văduva lui John Walton, fiul fondatorului Walmart, Sam Walton. Christy a moștenit o avere de 37 de milioane de dolari, după moartea soțului, în anul 2005.

8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie1

CITEȘTE ȘI: ADINA HALAS, DE LA ASISTENTĂ TV LA FEMEIE DE AFACERI

ÎN EUROPA
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie2
Una din cele mai puternice femei din Europa este Lilien Bettencourt, cea care controlează întreg imperiul de cosmetice L´Oreal. Aceasta a împlinit vârsta de 92 de ani în 2014.

ÎN AUSTRALIA
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie3
Cea mai bogată australiancă este Gine Rinehart, descrisă de revista Forbes drept „regina comerțului cu minerale și fier”. Are 60 de ani și conduce, evident cu o mână de fier, compania Hancock Prospecting.

ÎN AMERICA LATINĂ
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie4
Cele mai bogate femei din America Latină, sunt, potrivit tradiției din familie, fiicele lui Carlos Slim, cel mai bogat mexican. Vanessa, Maria și Johanna sunt cele mai bogate femei din America Latină, având fiecare câte 6 mil. dolari pe cap, bani de cheltuială.

ÎN ASIA
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie5
Are doar 33 de ani și o cheamă Yang Huiyan. Controlează 70% din acțiunile firmei Country Garden (fondată de tatăl ei) din 2007.

ÎN ORIENTUL MIJLOCIU
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie6
Este americanca de origini israelite Shari Arison. Aceasta a moștenit averea tatălui ei, Ted Arison, fostul patron al companiei Carnival Corporation.

ÎN AFRICA
8 MARTIE 1 din 10 multimilionari este femeie7
În ciuda conițiilor în care trăiesc africanii, continentul african găzduiește 40 de multimilionari, un număr foarte mare pentru sărăcia din această zonă a lumii. Femeia cea mai puternică de pe continentul african vine din Nigeria și se ocupă cu comerțul cu petrol, industria modei și acțiuni de impresariat. Folorunsho Alakija deține, printre altele, Famfa Oil.

Sursa fotografiilor: de10.com.mx

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top