Connect with us

Revistateo.ro

8 mituri despre ingrijirea parului

Par & Coafuri

8 mituri despre ingrijirea parului

Iata 8 mituri despre ingrijirea parului pe care, cel mai probabil, inca le crezi!

Nu tot ceea ce auzi despre ingrijirea parului este adevarat. De-a lungul timpului, au aparut diferite mituri care si-au facut loc in viata noastra si pe care am ajuns sa le credem. Ei bine, este momentul sa descoperim care este adevarul si cum trebuie sa ne ingrijim parul in mod corect.

1. „Samponul uscat este un must have”. Samponul uscat este un produs folosit in special de fotomodele, pentru volum si textura. In ultimul timp acesta a capat multa vizibilitate, insa cu siguranta nu este musai sa il folosesti. Mai ales daca te speli pe cap in mod regulat.

2. „Nu folosi sampon din supermarket”. Adevarul este ca foarte multe produse din supermarket sunt extrem de eficiente, in ciuda pretului scazut. Ar trebui sa incerci mai multe variante si sa ramai la cea care te avantajeaza, indiferent daca aceatsa presupune un sampon din supermarket sau unul profesional.

CITESTE SI: COAFURA LA MDOA IN 2016

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI CLATESTI PARUL CU ZAPADA

3. „Pentru un par frumos ai nevoie de multe produse de styling”. Un singur produs poate fi suficient pentru o coafura frumoasa. In functie de textura parului tau vei putea obtine un look grozav utilizand doar fixativ sau o ceara speciala. Pentru unele persoane este suficient o perie buna.

4. „Nu iti taia singura varfurile”. Daca esti capabila sa faci asta nu este nicio problema. Nu este necesar sa mergi la coafor doar pentru acest lucru.

5. „Daca te tunzi in mod regulat parul creste mai repede”. Nu exista nicio legatura dovedita intre taierea varfurilor si cresterea parului.

6. „Daca ai firul subtire trebuie sa te tunzi scurt”. Daca folosesti produsele potrivite si optezi pentru masti naturale cel putin o data pe saptamana, parul tau va arata grozav chiar daca nu este extrem de puternic si bogat.

7. „Balsamul este absolut necesar”. Unele persoane considera ca samponul este suficient. Tine doar de tipul tau de par si de modul in care te-ai obisnuit. Daca folosesti uleiuri naturale, balsamul s-ar putea sa fie de prisos.

8. „Trebuie sa te usuci doar cu foehnul”. Uscarea parului in mod natural este cea mai buna metoda. Daca iti permiti sa faci asta, nu ezita si renunta la foehn.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top