Connect with us

Revistateo.ro

8 motive pentru care nu ar trebui să te vopsești acasă

Par & Coafuri

8 motive pentru care nu ar trebui să te vopsești acasă

Probabil că multe persoane se vopsesc acasă și consideră că trebuie să meargă la salon pentru o operațiune atât de simplă. Trebuie totuși să fii conștientă de faptul că această procedură poate dăuna foarte mult părului și există o mare probabilitate să nu obții ceea ce îți dorești. Iată câteva motive pentru care este mult mai bine să te vopsești la un salon și nu acasă!

1. În primul rând tu nu ești o profesionistă. Profesioniștii sunt acolo pentru un motiv. Ei știu ce culoare ți se potrivește cel mai bine.

2. Pofesioniștii folosesc produse care îmbunătățesc culoarea și fac părul mai strălucitor, mai sănătos și mai puternic. Au șampoane, balsamuri și tratamente specifice care pregătesc părul pentru colorare.

3. Pentru obținerea anumitor nuanțe este necesar un amestec de culori. Această combinație este crucială. Dacă ai scăpat prea mult dintr-o anumită culoare poți ruina totul. Este dificil să scoți în evidență anumite culori, mai ales la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE ȚI SE RĂREȘTE PĂRUL

4. De fiecare dată când producătorii scot pe piață un produs mai bun decât celelalte, consumatorii au tendința să îl utilizeze, însă uită un aspect foarte important. Ceea ce este perfect pentru alții, poate fi groaznic pentru ei. Părul nostru are nevoie de îngrijiri diferite.

5. De fiecare dată când te vopsești acasă ești mai aproape cu un pas de deteriorarea majoră a firului de păr.

6. Stilistul are o viziune mai bună asupra capului tău și distribuie culoarea uniform și mult mai corect decât ai putea tu acasă. Există șanse să ratezi anumite secțiuni atunci când tevopsești singură.

7. Vopselele cumpărate de la magazin pot afecta firul de păr mult mai mult decât cele profesionale de la salon.

8. Pur și simplu nu se merită tot stresul și efortul pentru o operațiune ca aceasta. Alege să te relaxezi în timp ce părul tău primește tratamentul corespunzător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top