Connect with us

Revistateo.ro

8 peisaje IMENSE care te vor face să te simți MIC

Stiri

8 peisaje IMENSE care te vor face să te simți MIC

Cu 510 milioane de kilometri pătrați, planeta noastră Pământ este un loc imens și spectaculos pe care vrem cu toții să îl cunoaștem. Oamenii moderni fac marea eroare de a se simți niște grandioși, oameni de o importanță colosală însă în fața naturii, mărimea noastră scade.

Nu foarte departe de adevăr, suntem foarte mici în fața Pământului și în fața comorilor sale naturale. Mulțumită unor recomandări de călătorie realizate de minube, putem elabora mai jos 8 locuri din lume în care dacă vei merge te vei simți mic și foarte împlinit…

CITEȘTE ȘI: IMAGINI CARE ÎȚI VOR TĂIA RESPIRAȚIA – MUNȚII TATRA

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic1
Vulcanul Merapi, Indonezia. Este un vulcan din insula Jawa, cu o altitudine de 2.900 de metri. Acest vulcan este cel mai activ in Indonezia și erupe o dată la 10 sau 15 ani.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic2
Cascada Iguacu, Argentina și Brazilia. Este una dintre cele șapte minuni naturale ale Terrei, fiind una din cele mai faimoase cascade de pe planetă, alături de Victoria și Niagara.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic3
Cordiliera Sărată, Chile. Are 600 de kilometri și delimitează marginile deșertului Atacama, din nordul statului. Este cordiliera cea mai puțin umedă din lume, deși aici se găsește multă sare.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic4
Deșertul Erg Chebbi, Maroc. Face parte din deșertul saharian (9 milioane de kilometri pătrați), aproape cât China.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic5
Glaciarul Perito Moreno, Argentina. Acest glaciar se află în curiosul teritoriu argentinian numit Tierra del Fuego (Tărâmul de Foc).

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic6
Zona geotermală Namaskard, Islanda. Zona Namaskard este proba cea mai palpabilă că planeta noastră este vie pe dinăuntru. Este o zonă cu piscine naturale care fierb, în mijlocul aerului rece și al ghețarilor din Islanda.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic7
Cachoeirão, Brazilia. Cea mai mare țară din America Latină este cunoscută mai degrabă pentru plajele exotice și ținutul amazonian, însă este plină de astfel de peisaje ca cel de mai sus, mai puțin cunoscute de călători.

8 peisaje imense care te vor face sa te simti mic8
Parcul Național Canyonland, Statele Unite ale Americii. În statul american Utah se găsește unul din cele mai spectauloase parcuri naturale din lume. Cu o extensie de 1.000 de kilometri pătrați, acesta prezintă o serie de canioane excavate de râurile Colorado și Râul Verde.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top