Connect with us

Revistateo.ro

8 reguli Feng Shui pentru casa ta

Stiri

8 reguli Feng Shui pentru casa ta

Arta Feng Shui este folosita tot mai mult de occidentali pentru ca da roade. A-ti amenaja casa dupa regulile Feng Shui inseamna a-i da locului in care traiesti energia pozitiva necesara pentru a te simti bine in caminul tau. Iata 8 reguli Feng Shui de luat in seama atunci cand iti amenajezi locuinta.

Regula nr. 1: Nu ezitati sa faceti loc pentru un animalut in casa dumneavoastra. Un caine, o pisica sau chiar o iguana sunt binevenite intrucat aceste animale activeaza energia Chi.

Regula nr. 2: Decorati-va locuinta cu flori proaspete, verzi sau vii colorate. Aruncati florile uscate, cu frunze vestejite. Acestea incarca negativ atmosfera din casa.

CITESTE SIREGULI FENG SHUI PENTRU A ELIMINA ENERGIILE NEGATIVE DIN DORMITOR

Regula nr. 3: Reparati imediat usile scartaitoare. Unul dintre principiile Feng Shui este ca toate sa functioneze si sa fie la locul lor. Reparati imediat orice s-a stricat. O stricaciune atrage cu sine o alta stricaciune.

Regula nr. 4: Luati-va pentru locuinta dumneavoastra cristale de ametist. Folositi-le mai ales in camera in care locuiti. Acestea au un efect benefic asupra psihicului uman.

Regula nr. 5: Nu puneti televizor in dormitor sau camera copilului, ci in sufragerie. Aparatura electronica incarca negativ camera in care dormiti.

Regula nr. 6: Evitati sa dormiti sub grinzile suspendate din tavan.

Regula nr. 7: E obligatoriu sa se auda permanent muzica, dar nu orice fel de muzica, ci sunete armonioase, fara zgomote stridente, sunete de valuri, vant, apa curgand etc.

Regula nr. 8: Deschideti ferestrele spre zona de rasarit. Lasati lumina soarelui sa patrunda in casa, inca de dimineata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top