Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

8 situații pe care le înțeleg doar persoanele care agață pe Internet

8 situații pe care le înțeleg doar persoanele care agață pe Internet:

1. „Arăți foarte bine și sper că și tu crezi asta despre mine”
Atunci când te atrage o ”bunăciune” este primul lucru care îți trece prin cap: Oare el mă va plăcea din fotografia de la profilul meu?

2. „Îi place pizza, Becali și berea. Turn off”
S-ar putea ca descrierea sa din profil să te demotiveze în a-l cunoaște, cu toate că la început te-a atras. Nu te lua după prejudecăți și încearcă să-l cunoști chiar dacă anumite lucruri nu sunt în comun cu preferințele tale culinare ori microbistice.

CITEȘTE ȘI: CUM SUNT BĂRBAȚII LA PAT, ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA OCHILOR

3. „Aștept să-mi scrie, aștept să-mi scrie. Dacă scrie, îi răspund”
Îi dai like-uri, îi vizitezi profilul, îi dai poke pe Facebook sau te bagi în seamă cu prietenii comuni pe care îi aveți ca să obții informații despre el. Și el tot nu îți scrie. Grav.

4. „Cum îl salut?”
Orice conversație începe cu un salut. Scrii „Bună”, și apoi ștergi. Scrii „Hello” dar rectifici pentru că s-ar putea să îl sperii. Dacă îi scrii „Hey” poate îți va da block imediat. Nici nu știi cum să îl saluți așa că alegi varianta „Salut” (pe care o urăști atât de tare).

5. „Nu știi cum să ieși din conversația sterilă”
După salutul de rigoare vă rezumați doar la a vă întreba ce faceți și cam atât. Universul imaginativ se oprește acolo din cauza emoțiilor și din frica de a părea penibil unul în fața celuilalt.

6. „Chiar ți-a plăcut 50 Shades of Grey?”
S-ar putea să te intrige anumite lucruri pe care ți le povestește despre el. Ia-o ușor și nu te arăta foarte surprinsă la fiecare noutate. Vei fi ridicolă.

7. „În fotografia asta arăți ciudat. Ești tu?”
Te-a atras mult poza lui de profil dar pe măsură ce îi descoperi albumul întreg îți pui serioase întrebări: este aceeași persoană?

8. „Tremur și am palpitații!”
Asta se întâmplă atunci când are loc cel mai așteptat moment: cel al întâlnirii reale, după ce v-ați cunoscut virtual. O mie de temeri trec prin capul tău și parcă, deși ai vorbit deja cu el câte-n lună și stele, abia acum începi de la zero.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top