Connect with us

Revistateo.ro

9 alimente pe care Regina Elisabeta nu le mănâncă niciodată

Diverse

9 alimente pe care Regina Elisabeta nu le mănâncă niciodată

Te întrebi ce mănâncă menbrii Familiei Regale? Pentru a-și menține sănătatea și pentru a se menține în formă, membrii Familiei Regale stau departe de anumite mâncăruri. Află care sunt cele 9 alimente pe care Regina Elisabeta nu le mănâncă niciodată.

9 alimente pe care Regina Elisabeta nu le mănâncă niciodată

1. Paste. Regina Elisabeta nu consumă astfel de alimente deoarece conțin amidon.

2. Cartofi. Nici aceste alimente nu au ce căuta pe masa Familie Regale. Și cartofii, la fel ca pastele, conțin amidon. Din acest motiv, Regina Elisabeta nu consumă astfel de alimente.

3. Carnea care se prepară rapid, în sânge. Regina Elisabeta nu mănâncă niciodată carne în sânge. Preferă să mănânce carne pregătită la grill și salate, ori legume.

4. Ouă de găină. Bucătarul care se ocupă de meniul Familiei Regale pregătește numai ouă de prepeliță. Regina Elisabeta nu mănâncă ouă de găină.

5. Usturoi și ceapă. Chiar dacă sunt unele rețete care conțin și cele două alimente, acestea sunt excluse de bucătar în momentul în care pregătește meniul. Motivul este acela că Regina Elisabeta nu dorește să le provoace vreun disconfort interlocutorilor săi.

6. Regina nu mănâncă niciodată pâine cu crustă. Dacă bucătarul îi pregătește sandwich-uri, are grijă să îndepărteze crusta pâinii.

CITEȘTE ȘI: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a a vorbit pentru prima oară despre iubita lui Harry! Discursul ei a uimit întreaga lume

7. Fructele și legumele care nu sunt de sezon. Regina are o alimentație sănătoasă, așa că preferă să consume fructe și legume de sezon. Se pare că mango este fructul său preferat.

8. Banane. Regina Elisabeta consumă astfel de fructe. Însă acestea trebuie să fie tăiate în felii. Le consumă cu furculița. Asta deoarece metoda tradițională nu este una tocmai elegantă, motiv pentru care Familia Regală consumă banana într-un alt mod.

9. Ceai îndulcit. Tradiționalul ceai se consumă cu lapte sau cu o bucată de ciocolată, însă nu se îndulcește cu zahăr.

Așadar, sunt anumite alimente pe care Regina Elisabeta nu le consumă niciodată. Astfel are grijă de sănătatea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top