Connect with us

Revistateo.ro

9 lucruri mai bune decat sexul, pe care un baiat le poate face pentru o fata

dragoste

9 lucruri mai bune decat sexul, pe care un baiat le poate face pentru o fata

Cea mai pură formă de intimitate este de a sta pur şi simplu împreună – nu în sensul de a locui împreună, ci de a respira şi asculta bătăile inimilor voastre. Dacă tu şi femeia pe care o iubeşti vă simţiţi confortabil nefăcând nimic, atunci vă veţi simţi confortabil în orice altă împrejurare.

Atunci când vorbim despre intimitate, primul lucru care ne vine în minte este sexul. Sexul poate fi ceva intim, dar de cele mai multe ori nu este. Intimitatea înseamnă apropiere, şi cu toate că suntem apropiaţi fizic în timpul actului sexual, din punct de vedere mental putem fi la kilometri depărtare.

Adevărata intimitate se bazează pe cunoaştere – să-l cunoşti pe celălalt la fel de bine, dacă nu chiar mai bine, decât te cunoşti pe tine însuţi. Nu este greu pentru un bărbat să devină mai intim cu femeia lui.

Nu atât de greu pe cât ai putea crede… dar trebuie să faci un efort. Iată câteva lucruri pe care le-ai putea încerca:

1. Spune-i că este frumoasă.

Nu sunt puţini aceia dispuşi să-şi complimenteze zilnic femeia. Diferenţa între ei şi tine, totuşi, constă în faptul că, atunci când îi spui femeii pe care o iubeşti că este frumoasă, tu nu o faci fără a avea un motiv ascuns.
Nu spui la mii de femei ceea ce vor să audă, doar pentru a te culca cu ele. Îi spui femeii pe care o iubeşti că, în acel moment, este cel mai frumos lucru pe care l-ai văzut vreodată.
Când o femeie ştie că pentru tine este fermecătoare, nu va trebui să-şi facă griji că o vei părăsi. Încrederea este cel mai intim lucru pe care îl pot împărţi doi oameni.

2. Scrie-i o scrisoare de dragoste.

Multe se pot spune fără cuvinte, dar fiecare femeie vrea să audă cât de mult o iubeşti.
Dă-i un obiect la care poate apela atunci când îi este dor de tine sau are îndoieli cu privire la iubirea voastră, şi se va simţi mult mai sigură – şi mai fericită.
Nu trebuie să fii un bun scriitor pentru a scrie o scrisoare de dragoste. Scrie – cât mai frumos – de ce pentru tine ea înseamnă totul. Nu o scrie pe calculator ; scrie de mână, astfel încât atunci când citeşte, să simtă că tu ai scris-o.

Citeste mai mult pe site-ul dr. Andrei Laslau ==>> 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top