Connect with us

Revistateo.ro

9 luni de la Colectiv. Postarea socanta a unei supravietuitoare

Stiri

9 luni de la Colectiv. Postarea socanta a unei supravietuitoare

Au trecut 9 luni de la tragedia din clubul Colectiv si dorinta de a se face dreptate e mai mare ca niciodata. Zeci de tineri au ars de vii in noaptea din 30 octombrie 2015. Cei care au supravietuit fie sunt raniti cu arsuri grave pe toata suprafata corpului, fie au stiut cum sa fenteze moartea fara sa pateasca nimic.

Alexandra Furnea, una din tinerele care a supravietuit incendiului, insa a ramas cu cicatrici care o vor urmari toata viata, a scris un mesaj de revolta pe pagina personala de Facebook, insotit de o fotografie socanta. Va avertizam ca imaginea de mai jos va poate afecta emotional!

Raport Colectiv: Interventia autoritatilor a fost necoordonata si cu improvizatii

Avertisment! PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Primul apel la 112 de la #Colectiv

Am uitat de tinerii din Colectiv?

„9 luni mai tarziu, o pereche de „aripi” piezise, care inca mai dor. 9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra. Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit. Ce s-a schimbat dupa Colectiv?

Colectiv-1

*As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma „repare”…pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea”, a scris tanara pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top