Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

9 tipuri de cuplu si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

De la perechea perfecta la perechea robot ori la cuplurile care isi consuma dragostea de la distanta. Vezi cele 9 tipuri de cuplu care exista si provocarile lor in iubire. Tu in care te incadrezi?

9 tipuri de cuplu si provocarile lor in amor. Ce fel de relatie ai?

1. PERECHEA CARE INTR-UN AN FACE TOTUL

Adica si logodna, si nunta dar si primul copil. In multe cazuri, poate chiar si divortul. Marea provocare in relatia unei astfel de perechi este rezistenta in fata monotoniei.

2. PORUMBEII SUPER-INDRAGOSTITI

Ii vezi tinandu-se de mana non-stop, sarutandu-se cu foc in public si alintandu-se de mama focului. Pentru ei este o provocare sa mentina acest mod de viata in fiecare zi.

3. NU AU NIMIC IN COMUN, DAR STAU IMPREUNA

Exista si persoane care stau impreuna desi nu ii uneste nimic. Se intalnesc doar atunci cand vine vorba de sex. In rest, certurile sunt la ordinea zilei. Provocarea lor este sa inteleaga cu adevarat ce este iubirea.

4. PERECHEA DESCHISA

Printre cele 9 tipuri de cuplu merita mentionata si perechea unde este voie sa faci sex cu altcineva, in paralel cu relatia. Provocarea este rezistenta in fata geloziei inevitabile.

5. CUPLUL FANTOMA

In prima saptamana ies peste tot impreuna iar apoi dispar. Se inchid in casa si nu isi mai dau voie sa iasa la distractie, cu prietenii. Marea lor provocare este ruperea zidului care ii priveaza de libertate.

CITESTE SI: Cele 4 cupluri ale zodiacului care incing dormitorul

6. RELATIA LA DISTANTA

Cel mai greu pentru doua persoane la distanta este sa isi mentina dorinta de a cunoaste acea persoana. Relatiile la distanta sunt posibile daca sunt scurte. La un moment dat, fiecare va dori sa il ia in brate pe celalalt.

7. INDRAGOSTITII CARE NU SE VOR CASATORI NICIODATA

Stau impreuna, fac treburi prin casa in tandem, sunt foarte responsabili in privinta mersului la piata si a gatitului si isi fac planuri de viitor serioase. Doar ca urasc sa se casatoreasca. Pentru acest tip de cuplu nu prea exista provocari: iubirea lor invinge orice hartie (certificat de casatorie) sau asteptari sociale.

8. PERECHEA ROBOT

Sunt foarte precisi, vorbesc calculat, de multe ori chiar pe timp si sunt uneori enervanti de perfecti. Provocarea numarul 1 este iesirea din acest tablou artificial.

CITESTE SI: Ce spune modul în care te cerți cu partenerul de cuplu despre relația ta

9. PERECHEA PERFECTA

Cu totii visam la perechea perfecta. Unii spun ca relatiile fara nicio hiba chiar exista, altii sunt convinsi ca tocmai imperfectiunile si problemele dintre doua persoane le unesc si mai tare. Pentru toti cei care cred ca au o relatie perfecta, marea provocarea este acceptarea diferentelor uriase dintre amorezi.

Sursa foto: tophdgallery.com

1 Comment

1 Comment

  1. laura

    2015-09-25T20:59:55+03:00 at 2015-09-25T20:59:55+03:00

    2 🙂 si avem 6 ani de relatie 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top