Connect with us

Revistateo.ro

Sucul de morcovi, leac pentru celulele canceroase

Stiri

Sucul de morcovi, leac pentru celulele canceroase

Copiii il adora, mai ales in combinatie cu fructe delicioase precum zmeura sau marul. Sucul de morcovi intr-adevar este bun si… sanatos!

Cele doua componente esentiale, magice, ale sucului de morcovi sunt vitamina A si betacarotenul.

Vitamina A din suplimente sau ulei de peste poate fi periculoasa pentru organism, deoarece este o vitamina procesata, care a intrat in combinatie cu alte chimicale. Nu asta se intampla in cazul morcovilor: vitamina A din morcovi este cea mai sanatoasa. Vitamina A, impreuna cu betacarotenul, ajuta la vedere, nu de putine ori consumul de morcovi cruzi fiind recomandat de medicii oftalmologi.

CITESTE SISLABESTE CU DIETA CU MORCOVI

Betacarotenul sustine tesutul organelor interne si sustine testurile epiteliale, susceptibile la cresteri canceroase. Un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Newcastle a demonstrat ca antioxidantul falcarinol din morcovi distruge celulele pre-canceroase in tumori, astfel morcovul ajutand la prevenirea cancerului.

CITESTE SISUC DETOXIFIANT PENTRU FICAT

Pentru ca au radacina bine infipta in pamant, morcovii sunt plini de minerale esentiale organismului nostru. De asemenea, sucul de morcovi curata si reface ficatul (organul care are sarcina sa detoxifice corpul nostru).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top