Connect with us

Revistateo.ro

Rețete de smoothie pe care le poți prepara pe timp de iarnă

Retete

Rețete de smoothie pe care le poți prepara pe timp de iarnă

Iată câteva rețete delicioase care îți vor însenina ziua!

1. Smoothie cu dovleac – ai nevoie de o cană de piure de dovleac (coace dovleacul și transformă-l în piure cu ajutorul unui blender), 4-5 linguri de iaurt grecesc, apă, un sfert de avocado, o linguriță de semințe de in și o linguriță de miere de albine. Amestecă-le cu ajutorul unui blender și ai obținut un smoothie perfect!

2. Smoothie cu unt de arahide – ai nevoie de o jumătate de cană de lapte proaspăt, o banană, o lingură de unt de arahide, o linguriță de miere de albine. Amestecă-le cu ajutorul unui blender și adaugă puțină gheață dacă este necesar.

3. Smoothie cu scorțișoară – ai nevoie de o banană tăiată felii, o jumătate de cană de iaurt grecesc, o lingură de miere de albine, o linguriță de ghimbir proaspăt dat prin răzătoarea mică, un vârf de linguriță de nucșoară, o jumătate de linguriță de scorțișoară, un vârf de linguriță de cardamom.

4. Smoothie cu fulgi de ovăz – ai nevoie de o cană de lapte proaspăt, o banană de mărime medie, 2 linguri de fulgi de ovăz, o lingură de stafide, o linguriță de scorțișoară, un vârf de linguriță de cacao. Se amestecă toate cu ajutorul unui blender și se adaugă câteva cuburi de gheață.

5. Smoothie cu mandarine – ai nevoie de o jumătate de cană de iaurt grecesc, 2 mandarine, 2 linguri de suc de lămâie, o lingură de miere de albine. Se curăță mandarinele de coajă și se separă feliile. Se amestecă toate ingredientele într-un blender și se transformă în piure.

Ce rețetă vei încerca astăzi?

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete

To Top