Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A ajuns în aeroport pentru a lua avionul spre Creta. Când s-a urcat în avion a primit vestea vieții

Când Karon Grieve a apărut duminică la aeroportul din Glasgow, Scoția, ea se aștepta ca zborul său spre Creta să fie destul de liniștit. Este sfârșitul sezonului și ea și-a imaginat că nu mulți oameni s-au îndreptat spre insula greacă.

Ce s-a întâmplat când a ajuns la poarta spre îmbarcare

„L-am întrebat direct, la check-in, cât de mulți urmau să zboare și mi-a spus că ar trebui să ghicesc.”, a declarat Grieve pentru Daily Record. „Așa că am numărat 10 și s-a dovedit că erau trei persoane cu rezervare”.

Dar când a ajuns la poartă, echipajul de zbor a informat-o pe Grieve că ceilalți doi pasageri nu au apărut – și că era pe punctul de a avea un zbor privat de patru ore.

Grieve se urcă în avionul de 189 de pasageri și înainte ca ușile să se închidă, ea se afla pe primul loc.

„Când am zburat peste diverse locuri de interes,în difuzor se auzea:” Bună, Karon! Acum zburăm peste Croația, uită-te în stânga ta!”, a spus Grieve pentru Daily Record. Grieve a continuat să primească informații personalizate pe tot parcursul zborului și a ajuns să se așeze în primul rând al avionului.

Și când zborul a aterizat în Creta, Grieve nu trebuia să aștepte bagajul la carusel. A fost înmânat direct ei.

Dar poate cea mai fantastică parte este aceea că Grieve a plătit doar 60 de dolari pentru zborul privat de patru ore.

„Suntem încântați că Karon a experimentat serviciul nostru VIP în acest stil.”, a spus un purtator de cuvant al companiei. „Nu este neobișnuit ca zborul final al sezonului să aibă mai puține rezervări decât în ​​mod obișnuit. Sperăm că Karon va avea un concediu fantastic în Creta.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top