Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

A amestecat două ingrediente la îndemâna tuturor și a scăpat pentru totdeauna de grăsimea abdominală

Grăsimea abdominală este una dintre cele mai comune probleme pentru multe persoane din lume. Aceasta apare mai ales la persoanele care au o dietă bogată în grăsimi.

Cei care consumă multe alimente procesate, cu conținut ridicat de colesterol ajung să dezvolte grăsime la nivelul abdomenului, iar aceasta începe să facă probleme și la nivelul organelor interne.

Sistemul digestiv și sistemul cardiovascular încep să nu mai funcționeze la parametri normali, așa că trebuie să fie luate măsuri imediate. Nu este suficientă doar o dietă echilibrată, pe lângă o alimentație corectă, este nevoie și de exerciții fizice. Pe lângă alimente bogate în fibre și proteine, încearcă să te hidratezi suficient și să faci mișcare cât de des poți.

Citește și: Băutura pentru slăbit. În șapte zile, îți subțiază talia și abdomenul

Dacă să scapi pentru totdeauna de grăsimea abdominală, poți încerca un remediu pe care îl poți pregăti chiar tu acasă. Nu te costă mult, așa că acest remediu este la îndemâna tuturor celor care vor să scape cât mai repede de grăsimea abdominală. În doar câteva săptămâni, arderea grăsimii la nivel abdominal va fi accelerată, iar talia se va subția în mod considerabil.

Pentu acest remediu, ai nevoie doar de două ingrediente simple, dar care utilizate împreună fac minuni: ulei pentru bebeluși și camfor. Ai nevoie de o sticlă medie de ulei pentru bebeluși și 1 tabletă și jumătate de camfor, care se poate cumpăra de la farmacie. În cazul în care nu găsești tablete, poți folosi câteva picături de ulei esențial, însă e mai bine să cauți tablete.

Nu folosi camfor dacă ai alergie

Camforul se obține din rășina unui copac originar din sudul Chinei, care este înrudit cu arborele din care se obține scorțișoara. Potrivit experților, arborele de camfor poate ajunge la vârsta de peste două mii de ani și poate atinge cincizeci de metri înălțime.

Acesta secretă substanțe antibiotice și antimicrobiene puternice. Conform specialiștilor, camforul are niște proprietati terapeutice de excepție, fiind printre cele mai vechi medicamente din lume.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci uleiul pentru bebeluși cu camforul și să lași amestecul la temperatura camereu pentru două zile. După această perioadă, se amestecă foarte bine amestecul și se poate folosi pe zonele cu probleme. Se masează ușor abdomenul înainte de a merge la somn.

Se recomandă să consumi multă apă în momentul în care începi tratamentul. Dacă ești alergic la camfor, nu îl folosi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top