Connect with us

Revistateo.ro

numele bebelusului lui kate middleton

Regalitate

A fost anunțat numele bebelușului lui Kate Middleton

Numele bebelușului regal a fost anunțat. Băiatul lui Kate Middleton va purta un nume la care nu s-ar fi gândit nimeni niciodată.

Kate și William au căzut la comun acord și au decis ca pe fiul lor să îl cheme Louis Arthur Charles.

Va fi numit Alteța Sa Prințul Louis de Cambridge. Despre numele bebelușului lui Kate Middleton s-a tot speculat în ultima vreme, iar unii chiar au pariat la casele de pariuri.

Kate Middleton a născut luni, 23 aprilie 2018, dimineața devreme. Ducesa mai are doi copii, pe Prințul George și Prințea Charlotte.

Kate Middleton a fost externată după numai 7 ore. Medicii de la spitalul unde a născut ducesa susțin că starea ei fizică i-a permis să plece acasă, la Palat. Doctorii susțin că perioada petrecută de fiecare mamă în spital după o naștere diferă de la femeie la femeie.

„Daca femeie are asigurata acasa sustinerea de care are nevoie, daca beneficiaza de un plan corect postnatal, atunci poate parasi spitalul fara probleme la 5-6 ore dupa nastere”, a declarat Louise Silverton pentru Daily Mail.

Ducesa a intrat în travaliu luni dimineață, la ora 6 și a născut la câteva minute după aceea. Din primele informații, aceasta a fost dusă la spital cu mașina (conform protocolului, și nu cu ambulanța cum se întâmplă cu multe femei de rând):

A adus pe lume un băiețel de 3,8 kilograme, cel mai greu dintre copiii de viță regală născuți în ultima sută de ani.

Kate a născut asistată de medicii care au mai asistat-o și la nașterile anterioare, a prințului George și a prințesei Charlotte.

CITESTE SI: Ultimele informații despre Kate Middleton, după ce a adus pe lume al treilea copil

Boala de care suferea Prințesa Diana și simptomele observate la ea de apropiați în timpul nopții

Ducesa de Cambridge se simte perfect după naștere

„Alteta sa regala, ducesa de Cambrigde, a adus pe lume un baiat. Ducele de Cambridge a fost prezent la nastere. Atat alteta sa regala, cat si copilul, sunt bine”, au scris reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii.

Pe Internet au început să circule o serie de fotografii prin care Kate este comparată cu femeile de rând. În mod obișnuit, o femeie nu arată atât de bine după naștere. Kate arăta impecabil la doar 7 ore după ce a născut.

Explicația este că a dispus de specialiști în make-up și hair-styling care au ascuns oboseala absolut normală în astfel de situații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top