Connect with us

Revistateo.ro

A fost decis viitorul la Exatlon al lui Vladimir Drăghia și al lui Cătălin Cazacu

Exatlon

A fost decis viitorul la Exatlon al lui Vladimir Drăghia și al lui Cătălin Cazacu

Finanul competiției Exatlon de aseară a fost unul neașteptat. Războinicii au câștigat lupta împotriva Faimoșilor pentru imunitate în fața eliminărilor. Lupta a fost una strnsă, dar la final Războinicii au câștigat. Au fost răsturnări de situație. În urma mobilizării Războinicilor, aceștia au câștigat lupta.

A fost decis viitorul lui Vladimir Drăghia și al lui Cătălin Cazacu la Exatlon

Una dintre premierele editiei de aseara „Exatlon” a fost marcata de faptul ca Larisa a fost desemnata player of the week (n.r. concurentul cu cel mai bun procentaj in saptamana respectiva), aceasta fiind pusa pentru prima oara in postura de a propune un coechipier spre eliminare. La jocul individual, Giani Kirita si-a castigat imunitatea in fata eliminarilor.

„Vladimir este foarte bun pe traseul sportiv, Catalin Cazacu performeaza la finalul probelor, de aceea imi este foarte greu sa decid intre ei doi”, spunea aseara Larisa, inainte de Arena.

Dintre cei sase sportivi care au ramas in competitie, in Echipa Faimosilor, doi au fost protejati in fata eliminarilor, iar decizia dificila de a alege intre Catalin Cazacu si Vladimir Draghia spre a fi propusi spre eliminare a stat in mainile Larisei, dar tanara le-a cerut ajutorul coechipierilor.

CITEȘTE ȘI: Roxana de la Exatlon, gravidă? Ce s-a întâmplat după ce i s-a făcut rău și a vomitat

CITEȘTE ȘI: Alex de la ”Exatlon” are o viață desprinsă parcă din scenariul unui film

Vladimir si Catalin, doi atleti remarcabili pe parcursul celor aproape patru luni de competitie la „Exatlon”, unii dintre favoritii la titlul de castigator, au facut un pact in ceea ce priveste propunerea spre eliminare si au lasat totul in voia sortii. Decizia de a alege intre cei doi Faimosi a fost luata cu ajutorul unei castane.

„Deci cade pe noi. Noi trebuie sa alegem, sa hotaram. Ca dam cu banul sau cu orice altceva, e treaba noastra”, a spus aseara Vladimir Draghia, usurandu-i decizia Larisei.

In aceasta seara, de la ora 19:45, telespectatorii vor putea afla cine va parasi competitia dintre cei trei Faimosi nominalizati: Valentin Chis, Catalin Cazacu sau Geanina Stana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top