Connect with us

Revistateo.ro

A mai rămas o zi până la EUROVISION ROMÂNIA 2015. TOP 5 SCANDALURI

Stiri

A mai rămas o zi până la EUROVISION ROMÂNIA 2015. TOP 5 SCANDALURI

TOP 5 SCANDALURI EUROVISION ROMÂNIA 2015

1. Voltaj se folosește de dramele oamenilor pentru a obține votul de mâine.
Trupa Voltaj dorește să obțină voturile publicului apelând la mesaje lacrimogene, reluând campania „De la capăt” care prezintă poveștile românilor care au fost capabili să o ia de la capăt (în special români plecați în străinătate cu copii în țară). Mai mulți fani ai Eurovisionului au contestat aspru acest mod ”caritabil” de a strânge voturi din partea lui Călin Goia și a colegilor săi.
A mai ramas o zis pana la Eurovision Romania 2015 TOP 5 SCANDALURI1

CITEȘTE ȘI: INTERVIU EXCLUSIV CU LARA LEE, FAVORITA TINERILOR LA EUROVISION

Cei de la Voltaj au primit o serie de comentarii negative după ce au declarat că s-au gândit să participe la Eurovision pentru a-și transmite mesajul campaniei sociale „De la capăt”. Iată ce scriu mai mulți fani ai concursului:
„Incredibil. No Comment”/ „Cum poți să promovezi piesa pentru ESC… apelând la mila românașului? Mă așteptam la profesionalism din partea lor”/ „Milogeală!”, iar lista mesajelor poate curge până la nesfârșit.
A mai ramas o zis pana la Eurovision Romania 2015 TOP 5 SCANDALURI2

2. Trupa Voltaj, favorita TVR-ului?
Tot pe rețelele de socializare au apărut zvonuri potrivit cărora cei de la Voltaj sunt favoriții acestui an, datorită campaniei de care se bucură în toată mass-media și a siguranței pe care o exprimă aceștia că vor ajunge la Viena. Sunt deja jocurile făcute?

3. Rochia criticabilă a Luminiței Anghel
Luminița Anghel va cânta pe scena de la Craiova într-o rochie ”splendidă” semnată de Răzvan Ciobanu. Și punem ghilimelele de rigoare deoarece nu toată lumea este încântată de rochia de basm în care va fi îmbrăcată vedeta, printre nemulțumiți numărându-se chiar fanii artistei. Iată mai jos o schiță cu rochia Luminiței Anghel
A mai ramas o zis pana la Eurovision Romania 2015 TOP 5 SCANDALURI3
Andrei Faur comentează pe grupul Eurovision România că își dorește ca rochia Luminiței Anghel să nu fie asemănătoare cu cea pe care a purtat-o Sanda Ladoși în 2004: „Doar să nu facă ceva gen Sanda Ladoși în 2004! Plus că aștept păreri de la Madame Iulia Albu!”

4. Aurelian Temișan s-a manelizat!
Afirmația îi aparțien lui Leonard Miron, fost prezentator TVR, care își permite să critice slaba organizare a Eurovisionului din acest an: „Piesa lui Temişan e ca un spirit de vară, un pic manelizată (…) O melodie pe care s-ar putea dansa toată vara în cluburi şi pe plajă. Din păcate, singurele plaje din Viena (n.r. unde se va desfăşura Eurovision 2015) sunt închise la ora desfăşurării concursului”, scrie Leonard Miron pe blogul său.

5. Nicola regretă că s-a înscris!
Nicola regretă că s-a înscris anul acesta la Eurovision, fiind dezamăgită de faptul că deși a lucrat intens la piesa ei, au fost admiși alții care au venit cu piesele gata pregătite (cum este cazul Voltaj, care nu a compus o piesă specială pentru Eurovision). Totodată, Naomy a vrut să se sinucidă după ce juriul a respins-o la preselecția din acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top