Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A murit artistul de muzică populară Ionel Șipoș

Doliu în muzica mucizii populare. Ionel Şipoş, un cunoscut artist de muzică populară din zona Banatului a murit joi. Din păcate, cântăreţul de muzică populară şi directorul unui ansamblu cunoscut a murit la vârsta de 31 de ani din cauza unei boli cumplite. Toţi cei care l-au cunoscut sunt în stare de şoc şi îl plâng pe cunoscutul artist.

Ionel Sipos, directorul Asociației Culturale Ghiocelul din Giroc, s-a stins la doar 31 de ani.

„Cuvintele nu pot înlocui suferința. Durerea ne sfâșie sufletul. Speranța, iubirea, viața a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am știut că viața înseamnă 31 de ani…am crezut că dorința ta de viață e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioșia ta, tinerețea ta ne-a încurajat…ne-ai ținut vii, am trăit prin tine și cu tine suflet blând.

De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluțu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne privești din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au transmis părinții lui Ionel Şipoş, potrivit banatulazi.ro.

Daniela Ploia se simte cu inima frântă.

„Adio,DRAG PRIETEN SI COLEG! Sunt sigura că, dincolo, în faţa Judecătorului suprem, vei fi, la rându-ţi, demn şi recunoscător pentru virtuţile cu care ai fost înzestrat pe Pământ, şi că, desigur, eşti gata de a o lua mereu, şi mereu, de la capăt! Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină! Condoleante Familiei!”, a scris cântăreaţa Daniela Ploia pe pagina sa.

În ultimele săptămâni, acesta slăbise foarte mult și a fost țintuit la pat, până în ultimele clipe. Neluțu Sipoș, cum îi spuneau prietenii, va fi înmormântat duminică, de la orele 13.00, la cimitirul din Giroc.

În urma sa rămân o soție îndurerată, dar și foarte mulți prieteni și fani care îi apreciau munca de la ansamblu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top